Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Има наде: Шкоти заинтересовани да смање број Звездиних странаца

Од финиша прошле сезоне, када је напустио екипу и јављао се искључиво сликама са егзотичних дестинација, Џошуа Паркер није миљеник навијача Црвене звезде. Уз то лоше партије током пролећа, па и с почетка ове сезоне, нису промениле много тога, те највећи број Звездаша жели да овај офанзивни играч напусти клуб. То би могло да се деси до краја прелазног рока!

У неколико наврата наглашавано је да тренер Божовић не рачуна на момка из Антигве и Барбуде, а можда и индиректна потврда јесте и практично завршен посао око ангажовања Аргентинца Виоле, чиме би једно место за странца практично било затворено. Поред „староседелаца“ Мбођа и Орландића, ангажовани су Ибањез, Матос, Вијеира, Веред, Доналд, а Виола би био осми странац, па је јасно и да један од наведених вероватно напушта клуб, те да се сигурно не иде на то да Паркер буде девети.

Након пропалих преговора са Олимпијом и Рубином, за Паркера је заинтересован шкотски Абердин, а како пишу шкотски медији, челници овог клуба имају поред њега још неколико опција, али неће журити јер имају довољно времена до краја прелазног рока.

Звезда је у овом прелазном року продала Савићевића (Слован), Оњила (Ал Фајсали), Лазића (Анжи), док је као слободан играч отишао Лазовић (Ђенова), као и Милош Босанчић. Чекају се понуде за Ковачевића, поменутог Паркера, а Звезда неће имати ништа против одлазака Гаврића и Цветковића. Ђорђевић и Аврамовски су на позајмици у ОФК Београду, а Деспотовић у Каирату.

Повезане вести

1 comment

dejo авг 14, 2015 at 14:07

Srecan ti put Parkeru inace nisi neke igre pruzao u nasoj Crvenoj Zvezdi ,trebao si pet puta bolje da pokazujes partije zato zelim ti svu srecu samo sto dalje od moje Crvene Zvezde ,uzmite Parkera Skoti ka boga vas molim

Reply

Leave a Comment