Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Конференција за медије пред Радник, Божовић: „Без Ибањеза и Орландића, идемо на победу“

У медија центру ФК Црвена звезда данас је одржана конференција за медије пред утакмицу против Радника у Сурдулици. Новинарима се обратио Миодраг Божовић, шеф стручног штаба нашег тима.

„Шта да кажем, осим да очекујем да победимо и наставимо са серијом и да одиграмо још боље. Без жеље да увредим или потценим било когa, битно је побеђивати условно речено мање екипе, јер то је јако битно у трци за титулу. Биће врела атмосфера, југ Србије, Звезда долази после дужег периода, можда и први пут. Нећемо моћи да рачунамо на Ибањеза и Орландића, остали су спремни. Пет кола је тек прошло, нема ту психолошке предности, биће још киксева на обе стране, рано је то за процене“ истакао је Гроф и прокоментарисао стање у екипи.

Након епизоде на позицији задњег везног, Вукашин Јовановић је против Чукаричког поново играо у последњој линији.

– Очекује нас јако тешка утакмица на тешком гостовању, али упркос свему, ми смо фаворити. Ове две утакмице су нам дале ветар у леђа, и ако поновимо игру из другог полувремена против Чукаричког, можемо да се надамо добром резултату – рекао је Јовановић, истакавши да не размишља о појединим натписима у медијима који се дотичу његовог евентуалног преласка у Нант.

– Имам јако битну утакмицу у недељу. Стварно не размишљам ни о чему другом, размишљам само о екипи, тренирању, свлачионици, главом сам већ у Сурдулици.

ЛУКОВИЋ СПРЕМАН ЗА ДЕРБИ!

„Немам информацију колико ће паузирати Ибањез, то нико не зна, хендикеп је, највише се борио. Што се мене тиче, можемо и да продужимо, нека примамо први гол, само нека побеђујемо и нека не губимо. Очекујемо да Веред буде бољи, није још оправдао очекивања, можда је прилагођавање, био је и повређен, није лако“ рекао је Божовић.

Што се Доналда тиче…

„Нормално да размишљамо да ли Доналд да игра одмах, да га не преплашимо, после четири и по сата пута одмах у Сурдулицу. Из Холандије је, виђао је краве поред пута. „

Гроф је одбацио могућност да Звезду напусти Вукашин Јовановић.

„Вуле ће играти ако га ви не продате у Нант, јутрос сам видео; можда поченм и са другим играчима. Мислим да Вуле мора још две, три године да остане овде, много добар дечко и захвалан, користан, не прави проблем и можете да га искористите на више позиција и где год да игра даје 100%. На правом је путу да постане добар играч.“

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

4 comments

josif авг 14, 2015 at 16:49

Rajkovic-Petkovic,Pavicevic,Jovanovic,Andjelkovic-Ristic,Grujic,Katai-Plavsic,Vered,Vijera

Reply
dejo авг 14, 2015 at 13:59

https://www.youtube.com/watch?v=r8HAE9H9SzQ jedna pjesma za sve igrace nase Crvene Zvezde da im potigne samopuuzdanje pred gostovanje u nedeljnoj utakmici u Surdulici za nova tri boda

Reply
Dijabola авг 14, 2015 at 13:55

Dosta jake izjave daje ovaj Grof!

Reply
Belgijanac Delija авг 14, 2015 at 13:43

Ajmo Grofe skockaj ekipu za pobedu u Surdulici!Ocekujem tendenciju sve boljih izdanja Zvezde kroz narednih mesec dana i da u ful formi docekamo male komsije na Marakani iliti Rajka Miticu.

Reply

Leave a Comment