Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда ипак добија и појачање по десном крилу

Наш ФК не стаје са довођењем појачања. Али, овај пут, реч је о играчу који тренира са екипом још од априла – Владимиру Јововићу.

Иако је у медијима изашла пре само неколико дана информација ода од његовог парафа за наш клуб неће бити ништа, те да ће се вратити у Црну Гору, тачније Будућност, спортски директор Раосављевић потврдио је да ће 6. септембра, када му истиче суспензија, Јововић постати фудбалер Црвене звезде.

„Чекамо да Јововићу истекне суспензија. Сигурно ћемо га потписати. Реч је о младом и врло квалитетном играчу. Он је репрезентативац Црне Горе.Тачно је да је Будућност хтела да га потпише, али Јововић је вредан чекања и улагања. Мислим да ће бити појачање“, изјавио је за МОЗЗАРТ Спорт спортски директор нашег клуба Блажо Раосављевић.

Звезда ће Сутјеци као тренинг компензацију уплатити суму од 50.000 евра а Јововић ће потписати уговор на три године.

Јововић може да игра на позицији десног, али и левог крила, те нема сумње да ће појачати конкуренцију у екипи.

Стиже и Ђурђевић?

Блађо Раосављевић је најавио данас још долазака у клуб. Поред Виоле, који је близу Маракане, незванично се данас могло чути да се Звезда интересује и за свог некадашњег играча Уроша Ђурђевића, који је напустио Витесе као слободан играч.

Познато је да Звезда тражи још једног нападача, а млади играч би могао бити жељено решење. Пре само месец дана одбио је да пређе у Партизан.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

6 comments

dejo авг 15, 2015 at 16:58

Mislim da ne treba punit previse vezni red ili bekove vec da se tu pruzi sansa Zvezdinoj deci Viola da Jovovic ne nikako jer su bolja Zvezdina deca na toj poziciji od njega ,sto se tice Djurdjevica volio bih da dodje inace je slobodan igrac koliko sjutra zajedno on i Viola da potpisu za nasu Crvenu Zvezdu i da nasa Crvena Zvezda zavrsi sa dovodjenjem igraca u nasu Crvenu Zvezdu

Reply
pera авг 15, 2015 at 16:02

Ni Jovović ni Viola nisu potrebni timu. Djurdjević ako ima želju da dodje na tri godine ali onda nemamo nikakve potrebe za Orlandićem. Revidirati spisak igrača na 20 . Da li dovodjenje Donalda znači i preseljenje najboljeg igrača Grujića na klupu ili oduzimanje šanse najtalentovanijem igraču Ristiću zbog interesa menadžera. Ovo sito neki igrači očigledno nisu prošli. Očekujem da takvi ne budu u tih 20. Tu nikako ne mislim na mlade igrače jer oni moraju biti opredeljenje kluba. Mbodj, Matos i Vered nemaju svrhu u klubu.Takodje mislim da Terziću treba dati šansu u klubu jer je dobro odradio prošlu sezonu ali zato buljumenta iz stranaka treba da napusti klub. Potrebno je pripremiti klub da neko kupi većinski deo vlasništva. Zvezda je uvek bila dva koraka ispred konkurencije tako bi trebalo da je i sada.

Reply
Estrella Roja авг 16, 2015 at 01:37

Iskreno ne vidim razloga za toliku tvoju zabrinutost dolaskom stranih igrača. Trebalo bi igrače da merimo po kvalitetu a nikako po nacionalnosti. I što bi Grujiću neko uzimao mesto kad nam je on trenutno uz Ibanjeza (velika šteta za povredu) i Rajkovića ponajbolji igrač. Ristić neka pokaže na terenu da zaslužuje da igra, pa nije Božović toliko zaostao da mladom igraču iz Zvezdine škole uskrati mesto radi navodnih menadžerskih kombinacija. Čini mi se da isuviše idealizuješ „čarobnu“ Zvezdinu decu, sećam se kako si glorifikovao prosečne partije Kovačevića, ne znam da li ostaješ pri tom ubeđenju i sad kad je evidentno da njegova igra postaje sve samo ne fudbal.
Uostalom, muka mi je više da se ponavljam, mladog talentovanog igrača iz Srbije jedino možeš uhvatiti lasom, a igrači iz naše škole ne mogu nadomestiti kvalitet koji nam je potreban, bar ne kvantitativno. Budimo srećni ako imamo trojicu- četvoricu iz naše škole koji zaslužuju dres prvotimca, osim ako tvrdoglavo ne ostanemo pri stavu da pojedinci zaslužuju mesto samo zato što su naša deca, uprkos činjenici da su mnogi od njih goli prosek i da neće ostvariti nikakve iole vredne karijere. Zar Zvezda mora da bude talac tih zabluda? Strani igrači su neophodni za postizanje nekih većih ambicija od drugog mesta u veoma bledoj ligi. Primer Ibanjeza je dobar pokazatelj kako se ipak može dovesti igrač sa relativno malim novčanim udelom, verujem da je Donald u tom rangu, a gotovo sam siguran da bi to bio i Viola. Problem je kod nas bio što su mnogi dovodili svoje igrače, mislim svako iz uprave je imao nekog svog favorita, sećamo se Onjila ili sad Matosa, samo da li zbog toga treba odustati od dolaska sa strane zbog par loših iskustava. Koliko je bilo loših iskustava sa domaćim fudbalerima, po toj logici mi fudbalere bolje i da ne dovodimo, neka igraju navijači umesto njih. Ubeđen sam da će se stvari polako menjati vremenom, i da će Zvezda dovoditi mnogo bolje igrače, kako domaće i tako i strane. I u košarci su se prvo dovodili igrači poput Fishbacka da bi danas realnost bila dovođenje bejbi Šeka, igrača koji je pojam u evropskoj košarci.
Za Terzića i političare se u potpunosti slažem sa tobom, mogao bih da prepišem poslednji deo tvog komentara, ali daj malo promeni dioptriju i crno-belu sliku o zlim strancima i našoj nezaštićenoj dečici.

Reply
MILAN KG авг 14, 2015 at 21:30

krcamo!!!!!!!!! umrite neprijatelji Zvezzde!!!!!!! Iskreno zao mi je terze nisu smeli njega da teraju!!!!!!

Reply
branko авг 14, 2015 at 20:38

дајте и срнића .њега сам највише желио у звезди ,ако треба тројицу играча чукаричком,гаврића ,цветковића стојановића.макар мало да се исправи неправда

Reply
marko авг 14, 2015 at 20:24

ma jok dovedite 200 igraca ,a ko ce to da placa????

Reply

Leave a Comment