Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ристић на левом боку против Јавора?

Повреда Луиса Ибањеза и црвени картон Душана Анђелковића оставили су Миодрага Божовића пред сусрет са Јавором без левих бекова.

Ипак, како пише „Моцартспорт“ постоји могућност да Гроф за ову утакмицу прекомандује Михаила Ристића на позицију левог бека, на којој је наступао у репрезентативним селекцијама. Друго решење је померање Милоша Цветковића на леву страну, што је Божовић већ испробао у последњим минутима против Радника у Сурдулици.

Постоји чак и трећа могућност, да се Луис Ибањез опорави брже од очекиваног, али се овој опцији дају најмање шансе.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

7 comments

Vlatko авг 17, 2015 at 15:48

ja mislim da bi mozda pavicevic ili jovanovic mogli odigrati na toj poziciji….

Reply
Milos авг 17, 2015 at 14:13

Vieiru na klupu.

Reply
dusan авг 17, 2015 at 14:20

mislim da nije problem u vieiri nego u postavci sa jednim spicem. kako god zvali tu varijantu sa jednim spicem (a to je ovo sto sada manje vise svi igraju 4-2-3-1) mi u ovom trenutku nemamo kvalitet da je igramo. ona dovede do toga da su nam krila (vered, plavsic, katai, gavric… ko god da dobije zazdatak) izgubljena, a to vodi do toga da nam je spic odsecen. sve golove smo dali kada su nam na terenu bila dva spica i maltene sve u drugom poluvremenu. vieira je sjajno odigrao kod penala protiv cukarickog, ulazi u sanse i mislim da je on ok, ali treba da igra sa nekim u paru.

Reply
pera авг 17, 2015 at 17:11

Sto posto si u pravu. Ja samo mislim da iz te prve postave treba da se skloni Vered jer to što on igra nije ni krilo ni polutka. Niti namešta niti može da probije jer je fizički slab i tu bi pre odigravao recimo Katai i stvarao šanse jer zna sve i sa Petkom bi bio koban po odbrane a da Plavšić zajedno sa Ristićem dobije šansu da gradi napade. Hugo i Jović u špicu. Zadnja dva vezna odlična Donald i Grujić koji je na poslednjim utakmicama naš najbolji igrač. Što se tiče ove naredne utakmice Rile bi mogao na beka i ko zna zašto je dobro što je Andjelković dobio crveni karton jer dečko je rupa u odbrani i sve golove smo primili sa te leve strane. Potreban je taj visoki špic i to što pre. Ako je Lekić u kombinaciji potpisati ga odmah a Orlandiću dati odrešene ruke da se dečko negde udomi. NIje on za Zvezdu nikako.

Reply
Milan авг 17, 2015 at 15:40

Vieira je vrh igrac,vrh spic! To sto je promasio 2 kolosalne sanse,jbg – desava se. Tri utakmice koje je odigrao je pokidao,a i sigurno je bolji od Jovica.

Reply
Surova realnost ARCZ авг 18, 2015 at 18:09

decko ja ne znam kojeg Vieru ti gledas….Covek sa 5 metara masi 108 puta….A sebe naziva napadacem….talenat je kao i ti sto si pametan.

Reply
Milan авг 18, 2015 at 20:14

Ok,mozda nisam pametan,ali ti veze sa fudbalom nemas.

Reply

Leave a Comment