Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Настић: „Срећан сам што ћу играти у Звезди“

Последње појачање Црвене звезде Телеком Стефан Настић допутовао је у Београд. Доскорашњи студент Универзитета Стенфорд и нови центар црвено-белих у Србију је допутовао у суботу увече, а у понедељак ујутро је у специјалистичкој ординацији Вита Маxима обавио све неопходне лекарске прегледе и медицинска испитивања. У понедељак увече одрадиће и први тренинг са екипом.

– Први утисци су заиста изванредни. Веома сам срећан што сам дошао у Београд и што ћу играти у Звезди. Једва чекам да се упознам са саиграчима и тренерима и да радим са екипом – каже Настић и додаје:

– Свестан сам да ће конкуренција бити жесока. На центарским позицијама у Звезди су још Маик Цирбес који је сјајно играо прошле сезоне и искусни Софоклис Скорцанитис који има богату каријеру иза себе. Сигуран сам да ће рад на тренинзима у таквом друштву бити паклен, а само у тако јакој конкуренцији можете да напредујете и то је основ свега – констатовао је Настић.

Заједно са 211 центметара високим центром лекарске прегледе одрадили су и тројица чланова јуниорске репрезентације Србије које је тренер Дејан Радоњић позвао на припреме првог тима: Алекса Раданов, Бориша Симанић и Давид Миладиновић. Они ће се такође у понедељак увече прикључити тренинзма екипа тако да ће тренер Радоњић на располагању имати 15 играча.

Стручни штаб црвено-белих у међувремену је заказао још две пријатељске утакмице. Протвник Звезде 3. септембра биће румунски прволигаш Клуж. Утакмица ће се играти у Београду и биће затвореног типа, односно без присуства публике, док ће 7. септембра Црвена звезда Телеком гостовати у Румунији екипи Темишвара.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment