Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Катаи: „Показали смо да имамо шампионски нерв!“

Голом Акександра Катаиа у 65. минуту, Црвена звезда је начела храбру и борбену екипу Радника, која је оставила и више него позитиван утисак у мечу против црвено-белих.

Наш фудбалер је добро реаговао, и у маниру великих голгетера затресао мрежу домаћина.

– Изгледа да су нижа температура и ветар који је дувао утицали на то да се много лакше крећем и да пружим бољу партију – нашалио се Катаи, и наставио:

– Данашња победа додатно добија на значају ако се зна да су конкуренти за освајање првог места одложили своје мечеве, па наша предност конкретно над вечитим ривалом сада износи пет бодова. У само четири дана имали смо два тешка испита, и показали смо да имамо шампионски нерв. Наравно да сам срећан због гола који сам постигао, међутим, то је заслуга целе екипе – резонује Катаи.

Александар игра своју другу сезону у црвено-белом дресу, и зна шта је потребно како би Црвена звезда остварила своје циљеве.

– Имамо седам дана да се добро припремимо за наредну утакмицу. Сада је све лакше, дошли смо до даха, нанизали смо три победе, и било би одлично да у следећем колу наставимо низ. Ова победа има велики значај и код наших навијача који су превалили дуг пут да би нас бодрили, али морам да истакнем да ову победу, такође, посвећујем и Марку Николовском, нашем портпаролу који одлази из клуба – рекао је Катаи.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

milos авг 18, 2015 at 02:17

admine,da li iko zna zasto je zvezda krenula u novi sampionat sa starim dresovima,ovo ce biti po prvi put u istoriji,verovatno znaci kraj saradnje sa pumom.

Reply

Leave a Comment