Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Срнићев менаџер: „Ближи је Шпанији него Звезди“

Црвена звезда од почетка прелазног рока покушава да у своје редове врати своје дете, Славољуба Срнића, који би умногоме подигао квалитет игре првог тима. Ипак, вредност Срнића није мала, и интересовање из иностранства и те како постоји.

„Већ дуже времена сам на вези са челницима Селте, који су заинтересовани за Славољуба. Али његов трансфер је зависио од тога хоће ли клуб напустити сјајни Нолито. А опет, некадашње дете Барселоне је чекало хоће ли Педро напустити „Камп ноу“. Он није отишао у Манчестер јунајтед већ у Челси, али свеједно, сада је готово извесно да ће Нолито, који се доказао у Бенфики, а прошле сезоне експлодирао у Селти, најзад обући дрес клуба у коме је одрастао. То је та узрочно-последична веза која је, засад, само отшкринула врата Селте, а верујем да ће их ових дана и широм отворити“ истакао је за „Новости“ Зоран Векић, менаџер играча.

Срнић би требало да надокнади одлазак Нолита из Селте.

„Тако је, мислим да ћемо ових дана сести за сто и гледати да се договоримо са људима из Селте. Ја сам овде у Шпанији, Ивица Драгутиновић је у Београду и ништа не препуштамо случају. Знамо да је за младог репрезентативца из Чукаричког заинтересована и Црвена звезда, али мислим да је ова шпанска опција ближа реализацији.“

Повезане вести

Leave a Comment