Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда и девети пут узастопно мења прву поставу!

Утакмица са Јавором биће девета за фудбалере Црвене звезде у овој сезони, а шеф струке Миодраг Божовић извешће и девету различиту поставу! Прецизније, Гроф је у свакој утакмици ове сезоне извео другачији састав!

Досадашњи део сезоне:

РАДНИК (2:0): Рајковић – Петковић, Павићевић, Јовановић, Анћелковић – Донлад, Грујић, Катаи – Веред, Вијеира, Плавшић.
ЧУКАРИЧКИ (3:1): Рајковић – Петковић, Павићевић, Јовановић, Ибањез – Ковачевић, Грујић, Стојановић – Веред, Вијеира, Плавшић.
ВОЖДОВАЦ (3:2): Рајковић – Петковић, Павићевић, Мбођ, Ибањез – Јовановић, Грујић, Ристић – Веред, Вијеира, Катаи.
РАДНИЧКИ Н. (1:1): Рајковић – Петковић, Мбођ, Јовановић, Ибањез – Ковачевић, Савићевић, Катаи – Веред, Јовић, Паркер.
МЕТАЛАЦ (0:0): Кахриман – Цветковић, Мбођ, Јовановић, Ибањез – Ковачевић, Савићевић, Ристић – Гаврић, Паркер, Катаи.
ОФК БЕОГРАД (6:2): Рајковић – Цветковић, Мбођ, Рендулић, Ибањез – Ковачевић, Савићевић, Катаи – Гаврић, Вијеира, Јовић.
КАИРАТ (1:2): Рајковић – Петковић, Мбођ, Рендулић, Анђелковић – Савићевић, Стојановић, Катаи – Веред, Јовић, Паркер.
КАИРАТ (0:2): Рајковић – Цветковић, Павићевић, Рендулић, Анђелковић – Ковачевић, Савићевић, Катаи – Веред, Орландић, Паркер.

„То је раритет који се тренеру догађа можда једном у каријери. Силне повреде су и условиле да се тим стално мења, да не постоји континуитет који је потребан да би се тим правичлно формирао. Међутим, ми смо и у оваквој ситуацији успели да ухватимо добар ритам, очекујем после меча са Јавором да заседнемо на чело табеле и да се одатле не померамо до краја шампионата“ објаснио је за „Новости“ бек Душан Анђелковић.

Управо ће Анђелковић због црвеног картона пропустити сусрет са Јавором и тако приморати Грофа да још једном истумба састав.

Иако се у први мах чинило да ће Анђелковића заменити Ристић, сада се помињу и Петковић, али и Вукашин Јовановић (њега би у централном делу одбране заменио Рендулић), те остаје да се види каква ће бити одлука Божовића, чија је последња.

Анђелковић је за „Новости“ прокоментарисао и новајлију Мичела Доналда.

„Унео је одмах стабилност и сигурност у дефанзиви. Миран је на лопти, самоуверен, ретко греши, а екстремно је јак у дуелима. Пун погодак.“

Повезане вести

1 comment

pera авг 22, 2015 at 23:22

Momak sa brojem 7 sa ove slike iz Radnika, mislim da je Stanković bi mogao da bude to desno probojno krilo koje Zvezdij treba. Mlad momak i izuzetno brz igrač neafirmisan i verovatno veoma jeftin.

Reply

Leave a Comment