Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско Друштво

Звездина ревија и на мобилним уређајима

Нови број штампаног издања Звездине ревије наћи ће се на киосцима до краја недеље.

У оквиру обележавања јубиларне 70-годишњице оснивања Спортског друштва Црвена звезда, по први пут на овим просторима, нови број Звездине ревије (634) објављен је и у дигиталном формату. Звездина ревија је најстарији спортски магазин на Балкану који излази у континуитету од 1961. године.

У сарадњи са компанијом „MediaWorks“ из Београда (www.mediaworks.io), дигитално издање Звездине ревије доступно је корисницима „Android“ и „Apple“ оперативних система на својим мобилним уређајима (мобилним телефонима и таблетима).

Корисници дигиталног издања Звездине ревије моћи ће да се информишу о протеклим догађајима у Црвеној звезди, да погледају видео снимке са утакмица, конференција, промоција, да погледају фото галерију, као и да коментаришу и оцењују текстове у Звездиној ревији.

Читаоци Звездине ревије могу да преузму апликацију дигиталног издања, коју је израдила компанија „MediaWorks“, преко „Google play Store“-а или „Apple Store“-а (за кориснике „iPad“-а). Преузимање апликације је бесплатно.

Апликацију можете преузети на следећим линковима:

google-play-storeapple-store

Повезане вести

4 comments

Bob авг 20, 2015 at 13:54

A windows phone?

Reply
Драган авг 20, 2015 at 14:00

За сада не.

Reply
Nex авг 20, 2015 at 14:10

Ovi naši kao da ne znaju da postoji Windows Phone… Ne govorim samo o Zvezdinoj aplikaciji već o svemu… Ne postoji oficijalna app za ništa, ni jedan domaći list, niti fudbalski klub, aman baš ništa. Samo androidi i iphonovi, totalno razočarenje

Reply
terza авг 20, 2015 at 13:54

ne moze na iphone, kao ni vasa stranica

Reply

Leave a Comment