Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Божовић: Честитам момцима на првом месту

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, честитао је својим играчима на победи и освајању првог места, али искористио прилику да похвали екипу Јавора за добру игру.

– Наш ривал је показао да није случајно остварио резултате какве је остварио у досадашњем делу првенства и да нису случајно били на првом месту. Ми смо данас имали мало среће јер Јавор није реализовао прву прилику при резултату 0:0. Срећом, ми смо први дошли до вођства, а касније имали још шанси да увећамо предност, али нисмо успели.  Честитам својим момцима на победи и најважније је да смо избили на прво место на табели.

Шеф стручног штаба црвено-белих осврнуо се и на партију Михаила Ристића на левом беку.

– Риле је одиграо изванредно и показао да на њега можемо озбиљно да рачунамо. Очекујем да настави да пружа добре игре. Он можда није најсрећнији када игра на позицији на којој је данас играо, али се показало да за то нема разлога – истакао је Гроф Божовић.

Повезане вести

1 comment

dejo авг 25, 2015 at 20:08

Moja podrska tebi Bozovicu i jedna preporuka za treninge svih igraca nase Crvene Zvezde http://www.srbijadanas.com/clanak/jaci-od-ramba-pogledajte-gladijatorski-trening-bivseg-kapitena-zvezde-video-25-08-2015

Reply

Leave a Comment