Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

ЗВЕЗДА ЈЕ ЕМОЦИЈА! (ВИДЕО)

Меч против Јавора изазвао је синоћ можда и неочекивано много емоција, а највише је атмосфери подлегао Михаило Ристић. Звездино дете није издржало, па је пред северном трибином заплакао уз звуке песме „Не веруј им сине и поносан буди, што звездашко срце бије ти из груди…“

Повезане вести

5 comments

Spektator авг 24, 2015 at 14:31

Iako nisam prisustvovao nekom ovako emotivnom dogadjaju,emocije su mi proradile. NIkad iskreniju nisam suzu pustio. Svaka cast Risticu ,na hrabrosti da pokazes koliko volis Zvezdu.

Reply
Čiča авг 24, 2015 at 13:19

Dečko je neopravdano zapostavljen a izuzetan je potencijal. Smatram da nam Vered i Vieira nisu potrebni. A pitanje je i za Donalda, koji jeste dobar igrač, ali imamo mi svojih dobrih igrača na toj poziciji.

Reply
kastiljo авг 24, 2015 at 13:30

Vieira i Donald mnogo donose ekipi,Vered trenutno ne,ali vidi se da covek ima znanje,jednostavno nije u formi,svako ima pravo da ispadne iz forme..Zbog nestrpljenja prema nekim igracima smo se gorko kajali kad su otisli i otkinuli u drugim klubovima..Jel ti mislis da je gazda Kairata lud sto je nudio milion za jednogodisnju pozajmicu Vereda? Imamo po kvalitetu vrlo priblizan tim ako ne i bolji onom koji je osvojio poslednju titulu,samo cekaj da se stranci malo naviknu,a verujem da ce u narednih mesec dana biti zavrsen taj proces i da svi udju u formu + da se Ibanjez vrati,nece postojati tim koji ce moci bod da nam otkine..

Reply
pera авг 24, 2015 at 17:21

Najteže je stvoriti tim. A ako to uspeš onda dolaze i rezultati. Ja ne sumnjam u ovu decu. Znam da će oni vratiti Zvezdu gde joj je mesto. Putokazi govore Zvezdaši moramo tamo gde Zvezda igra njima je potreban 13 igrač, onaj za koga oni na terenu svi igraju. Beograd čeka ponovo titulu.

Reply
Čiča авг 25, 2015 at 14:29

To što oni donose ja još nisam video. Ajde Vieira još nekako ali Vered baš ništa nije učinio. Moguće je da nije u formi ali ničim nije nagovestio da ima kvalitet.Ako neko ima kvaliteta to se vidi već na prvi pogled. Kod ove dvojice nisam video neki kvalitet. Voleo bih da grešim. Ali pustimo da vreme pokaže da li sam u pravu. Od svih stranih igrača koji su igrali u Zvezdi jedino je Segundo Kastiljo bio stvarno kvalitetan igrač. Ostali su bili slabi ili jedva prosečni. Ovde ne računam Klea koji je kratko bio u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment