Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноМоја Црвена звездаНајновије

Наших пет година!

Незванични портал СД Црвена звезда, Моја Црвена звезда данас слави пети рођендан.

24.августа 2010.године рођен је МЦЗ. Прво нас је повукло име „Моја Црвена звезда“, а онда смо ових пет година живели сан. Нисмо се разликовали пуно од других клинаца. Нису наши снови становали нигде осим на Маракани. Ми нисмо сањали нити Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед, Барселону, Бајерн Минхен… никада. Они су сви падали пред нама. Пред Боговима који су ходали земљом. Пред емоцијом. Сан је црвено-бели дрес са бројем 9 или 10, 5 или 6, пуна Маракана као око, даш гол, пољубиш грб, заплачеш. Загрлиш пријатеља до себе и певаш Њој. Најежиш се. Данас на неки начин испуњавамо наше снове. Не постоји ништа лепше када радиш оно што волиш за ОНО што волиш. Нема тих пара, блага, то не може да се опише. Неописиво и неизбрисиво. Сулудо. Неки мисле да смо луди, али љубоморни нека им уздаси.

Припадамо највећој емоцији. И поносни смо. Поносни, јер имамо привилегију да волимо болест којој лека нема. А ми не желимо да се излечимо. Колико год било тешко, само један тренутак је довољан да опростиш све и када изгубиш 3:0 у првом мечу, у реваншу у инат инату, развијеш транспарент 4:0! Јер верујеш да можеш.

Поносни смо на наших пет година, на све што смо урадили за Њу. На оно што ћемо урадити. И никада, никада ни у једном једином тренутку ништа друго није било битно, нити смо се покајали. Ми не гледамо шта смо јој дали, него шта још можемо да јој дамо. Све није довољно, све је почетак.

Када ме дете једнога дана буде питало „тата, шта је то љубав?“, нећу ништа рећи. Узећу га за руку и одвести на Маракану, да осети и упозна. Јер ће тата рећи „ЗВЕЗДА“, али не оне на небу, то су звезде. Волите се и учите децу да воле Звезду. Биће вам захвални свакога дана.

Хвала што сте са нама и уз нас пет година, идемо заједно у нове победе и титуле. Само је једно битно. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.

Ако би нека слика, од многих, могла да опише наших пет година ово је најлепша и најискренија.

rile

Повезане вести

1 comment

Vladimir авг 24, 2015 at 21:55

Uvek sam pratio i uvek cu vas pratiti. Sve najbolje i srecno u nastavku!
Priboj

Reply

Leave a Comment