Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Трансфер Сикимића и сага о Срнићу завршавају се данас

Црвена звезда ће данас ставити тачку на трансфере Предрага Сикимића и Славољуба Срнића.

Представници Звезде сешће за сто са челним људима Вождовца и Чукаричког и покушати да дођу до коначног решења. Трансфери су веома близу реализације, а доласком поменутог двојца наш клуб ће завршити прелазни рок, макар када је о доласцима реч.

„Све ће бити познато у среду“ кратко је рекао Блажо Раосављевић за „Журнал“.

За Срнића је зацементирамо место стартера, док ће Сикимић бити трећа опција у нападу, иза Вијеире и Јовића. Он је тотално другачији тип нападача од поменутог двојца, те је зато Божовић и инсистирао на његовом довођењу.

Повезане вести

4 comments

teks viler авг 26, 2015 at 14:39

Kakav je Srnic igrac?Bolji od…ali neka,vreme ce pokazati.Memorisao sam dezurne kriticare i cekam.

Reply
Jagodinac(Belgijanac) Delija авг 26, 2015 at 12:35

DEX-66@Tacno brate za Srnica!Sumnjivo je sto ga nisu prodali nekom bar solidnom timu.Videcemo sta ce biti i kako ce igrati kod nas,kad su vec zapeli da ga dovedu.Sikimica isto kao i Srnica zeli Grof,a ocigledno je da se na Orlandica ne racuna.Mozda je i ta povreda glave nezgodna pa se preporucuje bolovanje.Ja ne bi doveo ni jednog od ove dvojice vec bi pare preusmerio na dovodjenje Obranijaka koji bi napravio strasnu razliku u odnosu na konkurenciju i sigurno bi se uzela titula.Ali avaj,rade kako rade a rezultati ce reci svoje.

Reply
DEX-66 авг 26, 2015 at 11:33

koja blamaza…dovode sikimica kao trecu opciju pored jovica i vijere a gde je orlandic..o cemu se ovde radi..pa takve svinjarije ne radi ni jedan ozbiljan klub..a za srnica potpisujem da cemo mnogo gore igrati i da nece postici vise od 2-3 gola i te pare nikad nec emo izvuci..pa da je toliko dobar sto ga ne kupe bogatiji klubovi

Reply
kastiljo авг 26, 2015 at 13:21

nijedan ozbiljniji klub iz ozbiljnije lige nece uzeti srnica ukoliko ne uznapreduje na vise polja…decko osim brzine nema gotovo nista,tako da je igrac koji se moze vrlo lako procitati tj. “provaliti“..prosle sezone kad je jos uvek bio za nase balvane kolka-tolka nepoznanica je dominirao,ove vec znaju kako da se nose sa njim a on alternativni nacin igranja nema,samo loptra u prostor i oslanjanje na brzinu..sve to skauti inostranih klubova znaju,znaju da je to igrac koji traje 6 meseci u nekoj jacoj ligi dok ne bude provaljen i onda maltene postaje beskoristan…naravno u slucaju da ne napreduje u ostalim segmentima..

Reply

Leave a Comment