Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Стојадиновић: Рајковић је због Звезде прихватио Макаби

До краја прелазног рока остало је још четири дана, а главна тема је најбољи млади голман света и капитен Црвене звезде, Предраг Рајковић.

За Рајковића се интересовало пола Европе, стизала су конкретна интересовања из Париза, Премијер лиге, Примере, турског шампиона Галатасараја, последњих дана и из Бундеслиге и редова шампиона Израела и улесника Лиге Шампиона. Иако је јуче осванула вест да ће Рајковић прећи у Тел Авив, јутрос је учесник Лиге Европе, бундеслигаш Аугзбург послао понуду за Рајковића.

Међутим, бивши спортски директор Црвене звезде, менаџер Предрага Рајковића, Зоран Стојадиновић, тврди да је Рајковић због Звезде и Лиге шампиона изабрао Макаби.

  •  Понуда Аугзбурга је била више него коректна. Била је мало мања цифра него што је нудио Макаби. Међутим, Рајковић је одлучио да оде у Израел из два разлога. Он је велики звездаш, а Макаби је пристао да обештећење уплати у једној рати. Желео је да испадне коректан према клубу. Такође, било је мишљења да је већи спортски изазов бранити Бундеслигу, него израелско првенство. Међутим, Предраг је хтео да осети како је бити учесник Лиге шампиона. То је једина истина. Показао је да је одан клубу и у тренуцима када одлази.

Црвена звезда ће на име обештећења инкасирати одмах три милиона евра. Цифра која ће у једној рати стићи у Љутице Богдана олакшаће пословање Црвеној звезди, јер 30 посто од трансфера припада Јагодини.

  • Појављују се разне приче, али желим да нагласим да као заступник Предрага Рајковића не узимам ни динар од обештећења које припада Црвеној звезди, истакао је Стојадиновић.

На данашњој конференцији за медије тренер Миодраг Божовић је на питање о трансферу Рајковића да је јуче био на тренингу, а данас ћемо да видимо.

Остаје нам четири дана да видимо да ли ће Предраг Рајковић носити капитенску траку на Маракани, бранити у Лиги Шампиона против Челзија и Порта или можда ипак у Бундеслиги и Лиги Европе.

Повезане вести

5 comments

shmex авг 28, 2015 at 19:03

Rajkovic je zbog Zvezde trebalo da ostane u klubu kako je pre neki dan i izjavio umesto da prihvati prvu sledecu ponudu koja je stigla ! Da je zaista ostao i uzeo titulu,dogodine su mogla da se uzmu vece pare za njega….iskreno,razocaran sam njime i njegovim postupkom !!!

Reply
Vladan_A авг 28, 2015 at 20:40

iskreno, ne seri..

Reply
shmex авг 28, 2015 at 20:46

ako je tebi u redu da jedan dan prica jedno a kroz 3 dana drugo ok,stvar karaktera ! ja Rajka volim ali po meni ovo nije dobro po klub,posebno jer je 3 miliona sviranje ku…u za takvog golmana !!!

Reply
pera авг 29, 2015 at 10:02

Sa tvog aspekta smo izgubili i smrdljivi cvonjak za Darka a imao je ponude od 4 miliona. Mi moramo da živimo od prodaje igrača a Rajko nema konkurencije kod igrača što je uradio za klub koji voli. Bio je tu kad je bio raspad tima, sad se tim konačno konsolidovao vide se konture ozbiljne ekipe i na kraju krajeva ima fenomenalnu zamenu u Kahrimanu. Zaboravljate da je Kahriman bio jedan od glavnih igrača na prvenstvu do 21 godine čini mi se. Nije čovek zaboravio da brani a stasaće i Manojlović. Zvezda je Zvezda i ona jednostavno mora da ima uvek zamenu za svakoga. Mada se jedan Rajko dešava klubu jednom u bar 20 godina. Biće prilike da on još brani naš gol polako tek je na početku karijere.

Reply
teks viler авг 28, 2015 at 18:49

Hvala Rajko,hvala 101!

Reply

Leave a Comment