Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Гал Мекел: „Одбио сам три НБА понуде пре Звезде“

Репрезентативац Израела Гал Мекел имаће тежак задатак да замени Маруса Вилијамса у Црвеној звезди. Одлични плејмејкер је у изјави за израелски Yнет истакао да је пре договора са Звездом одбио многе клубове у Европи, али и НБА.

„Било је ово дуго лето са многим понудама и могућношћу избора. Морам да кажем да је моја жеља била да одем у НБА и да добијем гарантован уговор. Добио сам три понуде из НБА лиге, али сви су били негарантовани. Одбио сам још неке веће клубове Европе зато што сам чекао праву понуду из Сједињених америчких држава. На крају, одлучио сам се за тим са карактером, амбицијом, за клуб где ћу бити важан део“, рекао је Мекел а преноси „Моцартспорт“.

Мекел је нестрпљив да упозна навијаче и саиграче.

„Веома сам срећан због потписа и једва чекам да упознам саиграче и навијаче који су јако битни за клуб. Најбитније за мене је што ћу играти на највишем европском нивоу.“

Повезане вести

1 comment

Slavko авг 29, 2015 at 12:58

Naslov na ovu temu u Sportskom zurnalu toliko tendeciozan da bode oci. Ako su vec Partizanov list, manje vise to se vec zna, onda neka pisu o njima. Samo ih treba obavestita da im se klub gasi a to uskoro sledi i zurnalu, s obzirom na tiraz.

Reply

Leave a Comment