Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Матијашевић: „Ако се не појави нека понуда из иностранства, Срнић је од понедељка Звездин!“

Славољуб Срнић је веома близу повратку на Маракану. Једини услов јесте да се током викенда не појави нека издашнија понуда из иностранства, до које, сви се надамо, неће доћи.

Црвена звезда је у петак обезбедила банковне гаранције које је Чукарички тражио, а у преговоре је био укључен и Славише Кокеза, пише „Моцартспорт“.

„Понедељак је дан Д. Имали смо још један састанак са управом Црвене звезде. Ако се не појави нека понуда из иностранства током викенда Срнић ће у понедељак постати члан Црвене звезде“, казао је Владимир Матијашевић.

Славољуб неће бити у комбинацији за тим Чукаричког у недељу, а његов доскорашњи клуб ће од Звезде добити 300.000 евра уз 40 одсто од наредног трансфера.

Повезане вести

2 comments

DEX-66 авг 29, 2015 at 23:59

odradio Dr.Terza sve po procentu…doktorski nema sta..sad ima 15 igraca s kojima je potpisao ugovore na procenat…zato se i ne buni sto odlazi…svaka cast

Reply
kastiljo авг 29, 2015 at 14:53

jao kad vidim procente vece od 20% slosi mi se…sta ako odigra losije pa ne mozemo da ga uvalimo za vise od pola miliona,nama od toga ostaje tacno ono sto smo platili cuki dok oni uzimaju vise od nas kad se sabere procenat i kes koji im dajemo…dokle vise ovi glupi ugovori,umesto da smo onda dali 100.000 vise za rajkovica sad bi imali cista 3 miliona u dzepu…osecam i da su za plavsica neki procenti u pitanju.

Reply

Leave a Comment