Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Божовић: Тешко смо отворили Младост, пауза ће нам добро доћи

Тренер Црвене звезде Миодраг Гроф Божовић рекао је на конференцији за медије после победе у Лучанима да је његовом тиму било тешко да пробије одбрану Младости, али је оценио да питање победника није долазило у питање.

  • Имали смо у првом полувремену две ‘стопостотне’ шансе, али их нисмо искористили. Имала је и Младост једну добру и могли су и они да поведу. Контролисали смо игру и ни у једном тренутку није постојала опасност да изгубимо. Тешко смо „отворили“ Младост. Добра су екипа, знали су шта хоће и добро су се бранили, рекао је Божовић за телевизију Арена после утакмице, преноси Мондо.

Прелазни рок се завршава у понедељак.

  • Не знам шта ће бити са појачањима. Сутра је последњи дан. Очекујем да ћемо се појачати… Репрезентативна пауза ће нам добро доћи. Рано смо почели и многи играчи нису имали неки већи одмор, рекао је Божовић.

Повезане вести

1 comment

pera авг 31, 2015 at 08:31

Kad uigramo napad sa Srnićem i Vijerom a sa podrškom u vezi od Plavšića i Kataija i Lune sa Vuletom igra stalno bićemo tim za gledanje. Fala bogu da je uprava konačno ukapirala da ako nemamo dobar tim nemamo ništa. Mislim da se ovako pravi tim koji igra dobro i prodaje igrače. Iz loše igre ne mogu iskočiti kvalitetni pojedinci. Moje je mišljenje da je previše stranaca dovedeno. Vered se juče iskupio, kupio kartu za Zvezdu a i dalje mislim da neke igrače danas moramo da prosledimo u druge klubove ako ih već ne možemo prodati. Bravo za Božovića ovako se pravi ozbiljan tim, Sada da odigraju pametno u derbiju bez zaletanja jer to pogoduje groblju sa Abuom i Žiletom. Lune obavezno u tim kapiten je kapiten i doneće neophodnu sigrunost i poboljšati igru ostalih u odbrani. Kahruman odličan to što je trebao da brani odbranio je i ne sumnjam u takvog golmana. Tvrdim da je jedino Rajko bolji od njega od naših golmana. Plavšić sa par kila mase gore otkrovenje i momak koji sigurno donosi mnogo novaca Zvezdi. Ima pas, trči mnogo, ima ideju. Pun pogodak uprave, sigurno budući reprezentativac i neće se uobraziti jer se vidi da ozbiljno shvata posao. Odavno ovako svi igrači nisu čekali svoju šansu da se nametnu treneru. Sikimić je skinuo jednu loptu Vuletu za gol ali čovek iako u poodmaklim godinama ima želju a iz te želje dolazi dobit za klub. Samo da ne gledam prenemaganje i glumu Orlandića osrednjeg drugoligaškog igrača.

Reply

Leave a Comment