Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ништа од Драгољуба, Бајко преговара о повратку: „Чекам да ме Гроф позове!“

Иако се данас појавила информација да би у пакету са Славољубом Срнићем требао да на Маракану стигне и његов брат Драгољуб, од тога неће бити ништа.

Спортски директор „брђана“ Владимир Матијашевић потврдио је за „Мондо“ да те приче нису истините. Звездина делегација преговара са представницима Чукаричког од 10 сати, а Славољуб је своје услове већ договорио. Чека се Чукарички…

Са друге стране, на Маракани се налази и Бобан Бајковић, који такође према писању „Монда“ преговара о повратку у клуб. Бајко је остао без клуба летос након што је његов Лирс испао из лиге. Преговори са Бајковићем не морају данас да буду и окончани обзиром да је он слободан играч.

„Чекам да ме Гроф позове и каже ми да ли сам му потребан. Навијачи ме желе у клубу. Знам да Црвена звезда у овом тренутку има Кахримана на голу. Он је одличан момак. Видећемо шта ће бити до краја дана“, рекао је Бајко за „Моцартспорт“.

Повезане вести

11 comments

slobex сеп 2, 2015 at 18:12

Naš je Bajko bolji od Bufona !

Reply
Genije сеп 1, 2015 at 08:35

nemoj samo ti molim te.. Kahriman je pravi golman za nas!

Reply
goksili сеп 1, 2015 at 08:32

Neeeee…. ni u ludilo,rupetina. Volim ga jer je veliki zvezdas al je brate rupa nad rupama,tako bi i ja mogao da branim za zvezdu,volim je mozda i vise od njega,ako ljubav moze da se meri,ako ne vise onda duze jer sam stariji od njega.Hvala tebi Bajko macko,ali neka hvala

Reply
Slado авг 31, 2015 at 20:55

Pričaj te vi sta hoćete ali Bajko je golman za kahrimana i supica. Pravicete vi Bajketa od plastelina, brzo ćete to da vidite, pa se javni te. Grofe vrati Bajku i dupla kruna ? sa ovim momcima ti je zagarantovana.

Reply
Sabre авг 31, 2015 at 18:58

KOJI navijaci te zele MAJKE TI?! Najgori golman u novijoj istoriji Zvezde koji je tako maestralno branio u Lirsu da mu je tim ispao u drugu ligu i nije sa njim obnovio ugovor. Pa LOLCINA covece, volimo mi tvoju ludost i ljubav prema Zvezdi, ali molim te ko boga drzi se dalje od Zvezde, sem kao navijac.

Reply
Genije сеп 1, 2015 at 08:37

pa kolju se on i randjelovic,mada mislim da je opet bajko gori i od njega! u potpunosti si u pravu.

Reply
dejo авг 31, 2015 at 17:33

Ka boga vas molim nemojte nam vracat Bajkovica u nasu Crvenu Zvezdu imate golmane koji su sada u nasoj Crvenoj Zvezdi prije svega Zvezdino dete Mijailovica golmana pa onda Kahremana ,sad bih jos nesto pomenuo ne vezano za ovu temu u vezi prodaje igraca pitanje kako je to moguce da nasa Crvena Zvezda proda Rajkovica za 3 miliona a ovaj covjek za puno vecu cifruhttp://mondo.rs/a825705/Sport/Fudbal/Dinamo-iz-Zagreba-prodao-stopera-za-sedam-miliona-evra.html vjerujem da je to do uprave bar se nadam kao svi navijaci nase Crvene Zvezde

Reply
MijatChamp авг 31, 2015 at 17:43

Pa ajde razmisli malo zasto je to tako. Dinamo – klub koji ne zavisi od transfera,imaju para za normalno funkcionisanje (sad i od Lige sampiona),Mamic uvek odbija sitne ponude jer mu se moze i nema tu filozofije. Tako su radili i Dzajic i Cvetkovic za Drulica,Ognjenovica,Bunjevcevica i dr…Sad vise ni Swansea recimo ne daje tako lako igrace,eno WBA trazi 35 miliona za svog igraca,moze im se,zdravi klubovi…Sad pogeldaj Zvezdu i sve ti je jasno – klub koji duguje 40 miliona,koji prodaje procente menadzerima i slicnim agencijama da bi opstali ili obezbedili euro licencu. Za nas je 3 miliona (2 koliko nam pripada) premija u ovom momentu.

Reply
Jessie Pinkman авг 31, 2015 at 19:39

Upravo tako. Kako bese, pre jedno 2-3 godine Austrijanci nudili 4 miliona za Lazivica. A za koliko je otisao? Odlicne pare za Rajka! Problem je sto treba politika kluba da se menja. Maximum 20% treba da dajemo drugim klubovima. Ovih 30 I sada 40 za Srnica je uzas. Samo se nadam da su ubacili I % za Rajka jer ce Zahavi da ga uvali negde za godinu dana.

Reply
Rade Delija авг 31, 2015 at 17:00

Volim Bajka i cenim ga kao velikog Zvezdaša ali molim vas nemojte ga vraćati živce nam kidao njegovim driblinzima i procenama gde ide lopta

Reply
dusan авг 31, 2015 at 16:55

nemojte bajkovica molim vas. imate kahrimana i tog malog manojlovica. pustite ovu rupetinu. pa zbog njega rajkovic nije branio celu sezonu. sta jos treba?

Reply

Leave a Comment