Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Сикимић: „Срећан сам што сам обукао црвено-бели дрес“

Тренер Црвене звезде, Миодраг Божовић, и на утакмици против Младости је наставио са праксом „убацовања у ватру“ играча непосредно након потписа.

После Срђана Плавшића и Мичела Доналда, и Предраг Сикимић је дебитовао у црвено-белом дресу одмах након потписивања уговора са Црвеном звездом. Додуше, Сикимић је меч почео са клупе, а ушао је на почетку другог полувремена.

– Нисам очекивао да ћу добити шансу, јесам се надао, али нисам мислио да ћу тако рано ући у игру. Тренер је проценио на 0:0 да треба да појача напад. Убацивањем мене, желео је да мало променимо стил, да добијемо на висини, да пробамо са неком дугом лоптом или да играмо по боковима, јер то су ситуације када могу да помогнем, и када сам најопаснији – свео је импресије Сикимић.

Следећа утакмица је можда и најважнија у овом делу сезоне. Сикимић ће по први пут као играч доживети амбијент вечитог дербија.

– Овај мој деби ми доста значи, као и победа, како мени, тако и целој екипи. Пре свега због самопоуздања, јер следећа утакмица је дерби у који улазимо са добрим расположењем. Јако сам задовољан утакмицом, победом, и срећан сам што сам обукао црвено-бели дрес – рекао је Сикимић.

Повезане вести

1 comment

dejo авг 31, 2015 at 18:54

Polako Sikimicu ti jos treba da radis na sebi ,nemoj da mislis da si bog ako pomogao da dade gol Jovanovic Zvezdino dete ,mi navijaci tek treba da vidimo jesi li ti to pravo pojacanje u spicu nase Crvene Zvezde !!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment