Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Немања Супић последње појачање!

ФК Црвена звезда закључио је прелазни рок довођењем искусног Немање Супића!

Бивши репрезентативац БиХ, искусни Немања Супић (33), последње је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року.

Помало изненађујуће, након Славољуба Срнића, Црвена звезда је ангажовала и Супића, који је у досадашњем делу каријере бранио гол Бежаније, Земуна, Чукаричког, Јавора, Војводине, Новог Пазара и Вождовца, а био је члан румунске Политехнике из Темишвара и Анортозиса са Кипра. Забележио је и осам наступа за репрезентацију Босне и Херцеговине.

Супић ће бити конкуренција на голу Дамиру Кахриману, док ће млади Филип Манојловић бити на двојној регистрацији у Бежанији.

 

Повезане вести

4 comments

Црни Грга из Мокрога Луга сеп 1, 2015 at 09:02

Е баш је велико појачање? Човеку 34-та година. Ма перспективан је он, нема шта. Чуј, једна од референци му је што је био и голман такозване репрезентације БиХ. Па он је био једини Србин који је наступао за репрезенрацију једног дела БиХ, jer poznato je da Srbi iz Republike Srpske navijaju samo za Srbiju i BiH ih ne interesuje. . Жали боже и једне једине марке ако је дата за њега!

Reply
czovac авг 31, 2015 at 21:52

Ovo je odlican potez ako je pristao Supic na mala primanja, i na cinjenicu da ce da bude 3 golman! Ima iskustvo, a ne gori mu pod nogama da se brani! Prava REZERVA!
Kahriman 1
Manojlovic 2 (Brani za Bezaniju)
Supic 3 (Sedi na klupi)
Trkulja kada se oporavi (ako vec nije) mora da brani ako misli da postane golman, pa makar u prvoj ligi srbije!
Klinci neka se razvijaju u omladinacima ili sopotu (kao Filip).

Reply
DEX-66 авг 31, 2015 at 21:42

pa da li je moguce..napravili smo dom penzionera i neznalica..ej ljudi pojacanje Supic koji nemoze da brani ni rekreativno doveden kao pojacanje..pa ovi nas zezaju

Reply
kastiljo сеп 1, 2015 at 12:59

opet tebi nesto ne valja…a valjalo ti je prosle godine kad smo dovodili bosancica,gavrica,andjelkovica,parkera,cvetkovica,stojanovica itd…supic ce braniti na 2 utakmice najvise ove sezone i to u prvim kolima kupa,mada i to je pitanje…opet cu ponoviti da imamo bolju ekipu od groblja sto je u ovom momentu najbitnije,tesko da se mogu pohvaliti da su i na jednoj poziciji jaci od nas…ko je u startnih 11 po tvom cenjenom misljenju neznalica,samo jednog reci molim te i obrazlozi…lepa je cistka napravljena,istrebljene su neznalice tako da nam sad preostaje samo da se 100% uigramo i da se setam kroz ligu…

Reply

Leave a Comment