Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Навијачи Томпсона препознали на аеродрому

Рајан Томпсон ново појачање Црвене звезде Телеком, стигао је у уторак у Београд. Помало уморан након дугог пута из САД, нови крилни играч црвено-белих је по доласку у Србију истакао да је и поред бројних прича које је чуо о Звезди и њеним верним навијачима, већ на првом кораку, на аеродрому Никола Тесла у Београду, схватио да је дошао у велики клуб:

Први утисци су заиста одлични. Мало сам уморан, пут из САД је дуго трајао, али сам истовремено и јако узбуђен. Тај осећај додатно је појачало оно што се дешавало овде на аеродрому. Нисам могао да верујем да су ме неки људи препознали и да су желели да се сликају са мном иако нисам одиграо ни један меч за Црвену звезду. Сада сам заиста нестрпљив да се што пре прикључим екипи и да постанем део ове приче – рекао је Томпсон по доласку у Београд.

Рајан Томпсон ће у среду ујутро обавити лекарске прегледе у специјалистичкој ординацији Vita Maxima, а први тренинг обавиће са новим саиграчима у среду увече.

26-годишњи Американац прошлу сезону играо је са великим успехом у шампиону Немачке Бамбергу где је на 46 утакмица у немачком шампионату и Еврокупу просечно бележио преко 12 поена уз по 2,2 скока и асистенције по мечу.

Кошаркашку каријеру почео је на Универзитету Рајдер, у Европи је наступао и за италијанску Брешу и два белгијска клуба Окапи Алстар и Остенде са којим је освојио и национални куп и домаће првенство.

Са шампионом АБА и српске лиге потписао је уговор на једну сезону.

Повезане вести

Leave a Comment