Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Какве су шансе да на дербију заигра Лучо Ибањез?

Већ после прве утакмице у Звездином дресу Луис Ибањез одушевио је Звездаше великом борбеношћу и жељом за победама. Био је најбољи Звездин играч, а онда, на утакмици на којој је постигао два гол, доживео је повреду предње ложе.

Очекивало се стидљиво да Лучо буде спреман можда и за Младост, али за дерби са Партизаном прогнозе су биле веома позитивне. Сада, десет дана до утакмице, прогнозе су и даље у „магли“.

Рекло би се да су шансе да Лучо заигра против Партизана, гледано са здравствене стране, 50-50%, али обзиром на одличне игре Михаила Ристића, и чињеницу да је Аргентинац пропустио неколико недеља рада шансе су веома мале.

Већи су изгледи да Лучо започне утакмицу са клупе и буде џокер Миодрага Божовића, обзиром да једним добрим извођењем слободног ударца може да реши утакмицу.

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 2, 2015 at 14:18

Svi mi navijaci se nadamo da moze Luco da bude spreman za derbi ,znamo isto da je pokazao Ristic Zvezdino dete da moze da pokriva tu stranu na koju je Luco bio moze se reci da je Ristic pokrivao odlicno jer to njegova pozicija nije ,tako da sto se tice Andjelkovica njega bi trebalo prodat ili raskinut ugovor ali ako moze da bude na obostrano zadovoljstvo obije strane da on oprosti dug a da njemu nasa Crvena Zvezda nadje neki klub

Reply

Leave a Comment