Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лучо Ибањез: „Ово је дефинитивно шампионски тим!“

Фудбалер Црвене звезде Луис Ибањез истакао је у интервјуу за „Моцартспорт“ да неколико пута дневно иде на терапије како би залечио повреду предње ложе.

„И када екипа има слободан дан, за мене нема одмора. Два или три пута дневно одлазим на терапије. И има великог помака. Оток скоро да више и не постоји. Још осећам бол, али и иде набоље. Од дана када сам се повредио, размишљам само о томе да оздравим за вечити дерби. Људи ми прилазе у граду, поздрављају ме и питају хоћу ли бити здрав. Лепо је то осетити, јер су препознали да сам дошао у Београд жељан победа и трофеја. Ја се надам да ћу бити у тиму, али не могу да обећам. Морам да видим шта ће доктор рећи, али он је оптимиста. Рекао ми је да ћу за пет или шест дана моћи да тренирам са екипом“.

Лучо ће путовати са екипом у Терме.

„Тамо ћу имати све услове за опоравак. Рекао сам доктору да желим да идем. Ако све буде ишло својим током, могао бих тамо да почнем да тренирам са остатком екипе“.

Ибањез је задовољан како екипа игра.

„Одлично играмо. Јако смо агресивни, баш онако како тренер тражи. Супер ми све то делује. Ово је дефинитивно шампионски тим.“

Повезане вести

2 comments

zvele сеп 3, 2015 at 21:19

Pa kako drugacije nego sampionski….

Reply
dejo сеп 2, 2015 at 14:01

Zelimo ti da nam se ti Luco oporavis pa da dades ti jedan od golova u derbiju za nasu Crvenu Zvezdu 🙂

Reply

Leave a Comment