Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Акција се наставља, покушајте да надиграте Грујића!

Фудбалски клуб Црвена звезда, као што је и најављено, наставља са акцијом која је у месецу августу привукла много пажње, а у којој ћете учествовати и ви.

Претходног месеца, навијачи Црвене звезде покушали су да надиграју Предрага Рајковића. У томе су успели, а у септембру следи нова прилика. Овога пута, сви заинтересовани Звездаши имаће прилику да надиграју Марка Грујића.

Позивамо све навијаче да се придруже конкурсу „Звездашка фотографија“, коју ћете окачити на неку од друштвених мрежа, Фејсбук, Твитер и Инстаграм са хештегом #NadigrajGrujića. Усликајте или уснимите себе у звездином дресу, мајици, на стадиону, код куће, док певате навијачку песму, док играте фудбал, идете на утакмицу и окачите уз поменути хештег. Пустите машти на вољу, будите креативни, уникатни, досетљиви, и добићете прилику, укупно десеторо вас, да истрчите на терен и покушате да будете бољи од Марка Грујића. Оне који у томе буду успешни, очекују награде.

Конкурс ће се понављати сваког месеца до краја сезоне 2015/16, а пријаве ће и у септембру трајати од 1. до 20. Сусрет са Марком Грујићем биће заказан за један дан између 25. и 30. септембра.

Дакле, окачите „Звездашку фотографију“ на Фејсбук, Твитер или Инстаграм од 1. септембра, са обавезним хештегом #NadigrajGrujića и уколико будете међу десет најбољих крајем месеца вас очекује позив на Маракану!

У међувремену, погледајте још једном како је све то изгледало претходног месеца.

Повезане вести

Leave a Comment