Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеТрансфери

Рацков у Шапцу, Бијелић у Београду

Иван Рацков каријеру ће наставити у редовима Шапца, који је прошле сезоне освојио Прву Б лигу, док ће Ђорђе Бијелић носити капицу Београда.

Обојица играча после само годину дана напуштају Црвену звезду. Рацков је прошлог лета стигао из Партизана, а друштво у Шапцу ће му правити и Ђорше Шормаз. Бијелић се вратио у Црвену звезду из Сингидунума, поникао је у Црвеној звезди.

Једини који је остао из прошлосезонског састава је Никола Ешкерт, који ће бити нови капитен. Ватерполо клуб би у наредним данима требало да употпуни играчки кадар. Пристигло је шест играча из Партизана, голман Краљ из Будве, а тиму ће бити прикључено и неколико играча из ватерполо школе, уз Јовића, Кнежевића, Јовановића, и јуниорских европских шампиона из Бакуа – Колашинца и Тодоровског.

Ватерполисти ће учествовати на турниру у Сарајеву, од 17. до 21.септембра, а већ 25.септембра на старту Регионалне лиге следи дуел против Радничког из Крагујевца, а три дана касније против Војводине.

Повезане вести

3 comments

StaraGarda сеп 4, 2015 at 21:57

OK je davati optimizam ali previše je loših poteza od strane uprave da bi se mogao imati optimizam da ovo može izaći na dobro. Da su ljudi iz uprave manje gurali u džep a više vodili računa o tome da izmire dugovanja prema bazenima i prema igračima ne bi smo sada bili u ovoj situaciji. Nije slučajno da je Deki Savić odlučio da napusti klupu, da Šefik ode u KG da trenira golmane a mogao je to kod nas, da Prlainović daje izjave iz kojih se direktno može zaključiti da je razočaran nekorektnim odnosom uprave prema igračima, da nas i igrači poput Rackova, Bijelića i Šormaza napuštaju i odlaze u Šabac i Beograd …………itd, itd. Čujem i da bivši šef vaterpolo škole Saša Aksentijević koji je jedno vreme boravio u inostranstvu sada vodi klince VK Stari Grad a nije se vratio kod nas, što takođe nije slučajno i mnogo govori o stanju u klubu i o ljudima koji ga vode.

Reply
wp poznavalac сеп 4, 2015 at 12:08

Dajte malo optimizma u tekstovima. Podrzite sestoricu pozajmljenih igraca. Poznavajuci ih veoma dobro, tvrdim da cete se prijatno iznenaditi.

Reply
Boris сеп 4, 2015 at 15:13

Mi smo uvek uz tim. Kakav da je, naš je.

Reply

Leave a Comment