Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Томпсон: „Нема играча на свету коме не значе пуне трибине!“

Кошаркаши Црвене звезде Телеком су у првој контролној утакмици победили румунског прволигаша екипу У-Банка резултатом 67:65. Црвено-бели настављају паклен ритам рада, а већ 7. септембра их очекује нови дуел и то против екипе Темишвара у Румунији.

Последња придошлица у редове црвено-белих Рајан Томпсон постепено се адаптира на нову средину. Већ је имао прилике да се упозна са веома напорним и квалитетним радом на тренинзима, а од нових саиграча сваки пут покушава да сазна нешто ново о атмосфери коју праве навијачи Црвене звезде. Управо из тог разлога се радо укључио у акцију промоције сезонских улазаница и ЗВЕЗДАШ чланских карата.

– Гледајући снимке утакмица Црвене звезде из прошле сезоне, оно што ми је брзо привукло пажњу је фантастична подршка са трибина. У неким другим срединама и лигама о таквој подршци можете само да сањате. Уз изазов играња у Евролиги и могућности да се борим за највише циљеве, не могу да дочекам да будем део такве атмосфере, да видим пуне трибине онако ватрених и темпераментних навијача – каже Томспон и додаје:

– Атмосфера у тиму је изванредна. Морам да признам да сам почео да учим и неке српске речи. Оно што су ме прво научили саиграчи је „Хоцемо пуне трибине“ – рекао је уз осмех због потешкоћа приликом изговарања слова Ћ Томпсон:

– Зато људи, помозите нам. Напуните дворану у свакој прилици. Нема играча на свету коме то не значи, ко у таквом окружењу не даје и више него што може да пружи – рекао је Рајан Томпсон.

Подсетимо, КК Црвена звезда Телеком од 1. септембра наставио је са акцијом продаје сезонских улазница, уз коју сваки купац добија и члнаску карту „Звездаш“.

Осим у просторијама клуба на Малом Калмегдану (радно време пон-петак од 10-20, и субота од 10-18), сезонске улазнице могу се купити путем интернета једноставним кликом ОВДЕ.

Посебно наглашавамо да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст у износу од 900 динара. Такође, годишње улазнице за сезону 2015/2016 ће осим готовином моћи да се плаћају и платним картицама, а за власнике кредитних картица КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ и БАНКЕ ИНТЕЗА омогућена је куповина на три или шест месечних рата и то без камате.

Још једном посебно истичемо да се куповином сезонских улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да и у наредној сезони бележи врхунске спортске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment