Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Фудбалери данас са Крком

Фудбалери Црвене звезде јуче су стигли у Терме, а већ данас ихочекује и прва утакмица.

Ривал ће бити Крка из Новог Места. Овај сусрет игра се од 17 сати на новом терену поред хотела „Терме“, а како сазнајемо биће затворен за јавност. Информација није званична.

Звезда ће играти без Грујића, Јовановића и Петковића.

Очекује се да дебитује Славољуб Срнић, а Гроф у Термама има на располагању следеће играче:

Кахриман, Супић, Вићић, Тркуља (голмани), Луковић, Павићевић, Анђелковић, Цветковић, Мбођ, Рендулић, Ибањез, Ахчин, Доналд, Ристић, Стојановић, Веред, Катаи, Матос, Гаврић, Плавшић, Јововић, Срнић, Вијеира, Јовић и Сикимић.

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 5, 2015 at 14:24

Kako se ne rijesiste ovih igraca ljudi u nasoj Crvenoj Zvezdi Andjelkovic ,Cvetkovic ,Mbodj i Gavrica jer ova cetvorica ne zasluzuju ipak da nose dres nase Crvene Zvezde moze da ti neko bude simpatican ili ne ali kad igrac nije za nasu Crvenu Zvezdu nije sto je slucaj kod Mbodja ,sa povratnikom nekad se potrefi nekad ne ali definitivno Andjelkovic nije pruzao partije koje su se ocekivale od Andjelkovica nema te agresivnosti jednostvno se pokazao los potez njegov povratak u nasu Crvenu Zvezdu ,sad bih bih rekao nesto o Cvetkovicu Lalatovic ga je doveo da odlicno zatvara desnu stranu a on se nije dokazao cak jedno bih rekao da ne umije da centrira kada predje na protivnicku polovinu stranu to sam naveo kao obican primjer ,pa rekao bi isto za Gavrica i on ne umije da centrira jednostavno nije ni Gavric ni ovi prije njega sto sam govorio za nasu Crvenu Zvezdu nemaju taj kvalitet samo zauzimaju mjesto Zvezdinoj deci bolja su od sve cetvorice

Reply

Leave a Comment