Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеПрипремеФудбал

Плавшић: Битно је да стварамо прилике и играмо како шеф од нас тражи!

Срђан Плавшић за кратко време је придобио навијаче добрим играма у првенству, а био је један од најистакнутијих играча и јуче, у припремном мечу против Крке. За званични сајт клуба говорио је о јучерашњем мечу и припремама за дерби.

– Задовољан сам како је све прошло, утакмица је уследила дан после доласка овде у Терме Чатеж али то нам није сметало. Штета што нисмо искористили иницијативу у првом полувремену и постигли гол или два, сигурно смо игром то заслужили, али не бринем, ако овако наставимо ући ће кад треба. Битно је да стварамо прилике и играмо онако како шеф од нас тражи – резонује Плавшић.

Млади фудбалер први пут је на оваквим припремама са екипом:

– Добар је потез што смо искористили ову паузу и дошли овде да се припремимо за наставак првенства. Први пут сам овде и презадовољан сам свим условима. Чуо сам да раније није било овог терена у самим Термама, а то нам сад баш значи јер је јако близу хотела, не губимо време на аутобус, већ само прошетамо неколико метара.

Звезду у наредном колу очекује вечити дерби, а Плавшић каже:

– Прво је битно да се ми добро спремимо, а о самој утакмици ћемо више размишљати како се буде приближавала. Верујем да ће и овде адреналин прорадити, иако нисмо у Београду, где верујем да се већ сви полако спремају за ту утакмицу.

Повезане вести

Leave a Comment