Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Доналд: „Грујића чека велика каријера“

Репортери „Монда“ у Термама разговарали су са првотимцем Црвене звезде Доналдом Мичелом. Мичел се осврнуо на лоше резултате репрезентације Холандије.

„Чини ми се да не играју као тим, али не бих знао зашто је тако. Много је различитих мишљења, међутим, то је скуп професионалаца и, без обзира на јако тешку ситуацију у којој се налазе, волео бих да успеју да се домогну пласмана на ЕУРО. Већину играча знам лично, али посебно би ми било драго због мог рођака Џаира Ридевалда, који је дебитовао за А тим против Турске и одиграо свих 90 минута. Он је, такође, ‘дете Ајакса'“, рекао је Доналд, који је пореклом из Суринама, за који је одиграо неколико незваничних утакмица.

„Много је добрих фудбалера дошло одатле, али наравно, има и оних који нису успели да направе успешне каријере. Има и Србија много талената, попут Грује (Марко Грујић) и Вулета (Вукашин Јовановић). Веома је лепо имати младог играча поред себе који зна шта треба да ради. Грујић није само талентован играч, већ је свестан одговорности коју има и зато мислим да га чека велика каријера.“

Повезане вести

Leave a Comment