Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Овако Идан Веред и његова породица прослављају победу у дербију!

 

Атмосфера у екипи Црвене звезде је сјајна, вероватно ће бити још боља након победе у вечитом дербију, а то потврђује и слика коју је поставио један од странаца, Идан Веред.

Након Луча Ибањеза, који је постао љубимац навијача након неколико партија, Уга Вијеире, који је јуче погодио два пута, а који је пре тога борбеношћу и приступом оправдао сваки минут на терену, те Мамаду Мбођа, који месецима одушевљава својом љубављу према Звезди, сада је Израелац окачио фотографију на којој са ОСАМНАЕСТ чланова своје породице прославља победу у дербију. Треба ли рећи да су од главе до пете били у црвено-белом!

Браво, Идане!
vered porodica

Повезане вести

3 comments

Teks viler(ugo kao gerd miler) сеп 13, 2015 at 17:08

Hvala Vered,hvala braco Jevreji,hvala Bozovicu(izvini sto sam te nazivao Boza Dunster)hvala Terzinjo,hvala navijaci i,posebno HVALA IGRACI!

Reply
dusan сеп 13, 2015 at 12:28

ove godine je ludilo kako se stranci odnose prema dresu. ova fotografija, ibanjezov odnos i dva gola vieire u potpunosti obesmisljavaju ideju da treba gurati samo nase igrac, a da su stranci tu samo da uzmu pare. svaka cast momci. u potpunosti se slazem sa josifom da je vered morao da dobije sansu i da je ovo bila utakmica za njega, ali ne zbog fotografije, ne zbog toga sto je doveo ovoliko ili onoliko ljudi, nego zato sto je poceo da ulazi u ozbiljnu formu.

Reply
josif сеп 13, 2015 at 09:44

Trebalo je da decko dobije bar 10 min umesti indisponiranog Srnica,doveo covek 50 ljudi ovaj ga zaboravio,nije fer.Pozz.MKd

Reply

Leave a Comment