Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Човић и Пековић на заједничком ручку

Како објављује „Блиц“ председник нашег клуба Небојша Човић био је на заједничком ручку са новим председником КК Партизан, Николом Пековићем.

„Започињемо нову епоху онако како су то деценијама, у прошлости, радили људи који су водили Партизан и Звезду, на здравим основама, уз искључиво спортско ривалство у миру“, рекао је Небојша Човић.

Рекло би се да су овим ратне секире коначно закопане, и надамо се да ће тако и остати још дуго година.

 

Повезане вести

5 comments

dexy122 сеп 17, 2015 at 12:19

Zna se ko je sve zakuvavao uvek izmedju KKP i KKCZ. Taj „covek“ je sada otisao i verujem da ce ta mrznja da splasne i da nastane pravo navijacko rivalstvo. Svim srcem zelim Partizanu da sledece sezone igra Evroligu, ali naravno ne i da osvoji trofeje.

Reply
dusan сеп 17, 2015 at 18:02

svim srcem zelim partizanu da se raspadne, da se ugasi ili da igra drugu hrvatsku ligu u svim sportovima. pa da li ste zaboravili da smo igrom slucaja preziveli i da su nam spremali da nas nema? da li bilo ko zaista veruje da je dusko vujosevic trovao odnose, a da vecina grobarskih gnjida misli drugacije? samo se vi nadajte zdravom navijackom rivalstvu….

Reply
dexy122 сеп 17, 2015 at 20:10

Ti imas pravo na svoje misljenje. Ja ipak volim da mislim da mi nismo kao oni i da nam mrznja nije jaca od ljubavi. Takodje, volim da gledam derbi i domaca liga bez derbija uopste ne bi bila zanimljiva. To gledam sa strane navijaca Zvezde. Stoji da su oni zeleli da mi nestanemo, ali to je najvise zato sto su zatrovani mrznjom. Pravi navijaci Partizana, iako ih je bilo malo, zeleli su da Zvezda ozdravi i da opet gledamo sjajan veciti derbi i srpske klubove u Evroligi.

Reply
dusan сеп 18, 2015 at 01:02

da opet gledamo sjajan veciti derbi – sto se mene tice sjajan je samo onaj u kome dobija zvezda, da opet gledamo srpske klubove u evropi – interesuje me samo zvezda u evropi, ostali me ne interesuju. a ove sto su osnovani u zagrebu nikada bas i nisam dozivljavao kao srpski tim. predivno ti je ovo sa pravim navijacima partizana koji su, „iako ih je bilo malo, zeleli da zvezda ozdravi“. sta bi tim malobrojnim a tako dobrim navijacima partizana falilo da igraju drugu hrvatsku ligu i da nastave da zele? i taman kada sam bio tako blizu da prihvatim te tvoje velike misli dosli su mi na um stihovi „obedujes iz kontejnera, kad si bio dete malo…“ i ode sve u pm

Reply
dexy122 сеп 18, 2015 at 17:49

Mozda si u nekim stvarima u pravu. Ja volim srpsku kosarku, verujem da i ti volis. Trenutna reprezentacija govori o tome koliko je Partizan uradio za Srbiju, a to je jedno veliko nista. Bogdanovica ne racunam jer bi on eksplodirao bilo gde, a kosarku nije naucio da igra u Partizanu. Tako da si mozda sto se toga tice u pravu. U svakom slucaju, nema potrebe za mrznjom i mogu se sloziti sa tvojom konstatacijom da gledamo samo Zvezdu, a Partizan sta uradi uradi.

Leave a Comment