Moja Crvena Zvezda
Архива

Darko Lazović blistao u dresu reprezentacije

Darko Lazović

Vezni fudbaler naše ekipe, Darko Lazović, još jednom je bio najbolji akter u meču naše mlade reprezentacije za koju je igrao. U meču koji je odigran u Užicu, naša selekcija savladala je nejaka Farska ostrva, rezultatom 5:1.

Iako su gosti poveli na samom startu meča, naša ekipa je bez problema preokrenula rezultat, pa je već na poluvremenu bilo 4:1. Do kraja meča, pobeda je samo jednim golom učinjena ubedljivijom. Darko je igrao na poziciji desnog krila i tokom svih devedeset minuta bio konstantna pretnja po protivničku odbranu. Rezultat toga je i učinak od dva postignuta i dva nameštena pogotka!

Sjajnu formu moći će da nastavi već za vikend, kada se naš tim sastaje sa BSK-om u domaćem šampionatu.

Darko Lazović ima 21 godinu, u naš klub je stigao 2009. godine iz čačanskog Borca. Za naš klub odigrao je do sada 28 ligaških mečeva i postigao 4 pogotka. Ima i jedan nastup za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Na današnjem meču nastupio je i Filip Đuričić, koji je prošao Zvezdinu školu, a danas nastupa za Herenven. Selektor je nekadašnji trener našeg kluba, Aleksandar Janković.

Повезане вести

9 comments

Aleksandar сеп 7, 2011 at 12:52

Svi se mi plasimo te “ponude koja se ne odbija“… Ali ako bi produzili ugovor na nekih 4-5 godina, on bi dobijo A: samopouzdanje, B: pruzao jos bolje partije i C: kad dodje nekad taj dan da mora da ode, onda barem za debele pare… A svi mi znamo koliko kosta extra igrac sa dugogodisnjem ugovorom…

Reply
veliki Zvezdas сеп 7, 2011 at 12:25

Ovog igraca treba pod hitno zadrzat 3 do 4 godine u Zvezdi i dat mu jak ugovor

Reply
Alex сеп 7, 2011 at 11:35

Samo da produzimo ugovor, i da ga ne pustimo odmah na kraju sezone. Definitivno nasa buducnost…

Reply
Ћелави91 сеп 7, 2011 at 11:28

Па не било какав сигурно,него би то био ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ потеза управе у минулом раду(осим довођења шефа за тренера ) ,кад би “ојачали“ уговор са Лакијем на 4-5 године. Нико не би могао да га купи за мале паре,а и схватите да му на оваквим утакмицама расте цена. Задржати га по сваку цену што је више могуће !Одавно нисам видео оваквог играча у Звезди. Кад је Југовић рекао да је он играч за Јуве,шта више МИ да причамо?! Прећи ће из Звезде у неки од најјачих клубова Европе лагано,само треба да настави овако. Храбро Лаки и само гази…….. поносан сам што имамо оваквог играча !!

Reply
losmi сеп 7, 2011 at 10:59

kazu i da je adi bio odlican protiv brazila,opametio se izgleda konacno

Reply
Vuk сеп 7, 2011 at 10:51

Kakav bi to bio potez uprave da sa njim produze ugovor na jos,4-5 godina…Sa nekim ogromnim obestecenjem za svakog ko zeli da ga kupi..Ako ovako nastavi,za 3 godine bice jedan od 3 najbolja igraca u seniorskoj reprezentaciji..Samo se bori lave.

Reply
Danubeshark сеп 7, 2011 at 00:31

Po meni, definitivno nas naj bolji igrac u poslednje vreme. Samo me strah one „ponude koja se ne odbija“…

Reply
srdjan сеп 7, 2011 at 00:17

Чувати ко злато!!! Још 4-5 сезона минимум код нас!!! Овакве драгуље не налазимо лако. Управа да то има на уму!

Reply
sinisa сеп 7, 2011 at 01:44

Daj Boze da tako bude, ali kada bi ostao jos 2 prelazna roka bilo bi dobro.

Reply

Leave a Comment