Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеПријатељске утакмице

Солидна партија Звезде и пораз од Јадрана на старту турнира

Ватерполисти Црвене звезде поразом су започели седми турнир “Сарајево Чемпионс Челенџ“, који се од петка до недеље одржава у Сарајеву. Јадран из Сплита је славио резултатом 12:10 (4:2, 3:3, 3:3, 2:2).

Црвено-бели су претрпели велике промене у играчком кадру у односу на прошлу сезону, али су без обзира на пораз приказали добру игру на почетку такмичења. Сплићани су прву четвртину решили у своју корист резултатом 4:2, али се београдски састав брзо вратио у игру и изједначио резултат, међутим, Јадран је до полувремена поново стекао два гола предности.

У наставку је тим Ристе Маљковића два пута прилазио на гол заостатка, али је уигранија екипа из Сплита на крају поново стигла до два гола разлике и прве победе на турниру у Сарајеву. Звезда је наступила без Михајла Репановића, а најефикаснији у екипи био је 18-годишњи Немања Бакић са три гола, док је нови капитен Никола Ешкерт два пута био стрелац.

Црвена звезда – Јадран 10:12 (2:4, 3:3, 3:3, 2:2)

Сарајево, Олимпијски базен. Судије: Рагач и Тиоцо. Гледалаца: 200. Искључења: Црвена звезда 10, Јадран 4. Петерци: Јадран 2 (2).

Црвена звезда: Краљ, Јовић, Јанковић 1, Колашинац, Бакић 3, Радуловић 1, Јовановић, Андрејевић 1, Димитријевић, Ешкерт 2, Танкосић 1, Кнежевић, Тодоровски, Јапунџић 1. Тренер: Маљковић.

Јадран Сплит: Братим, Врањеш, Дивковић 1, Буздовачић, Франичевић 3, Дивковић, Вукић 2, Калеб 1, Милардовић 1, Павловић 3, Бушелић, Кољанин 1, Струјић, Сантини. Тренер: Зајмовић.

Другу утакмицу на турниру у Сарајеву црвено-бели играју у суботу против Приморца, док се у недељу састају са ПОШК-ом уз телевизијски пренос на сарајевској ТВСА.

Повезане вести

1 comment

Astera сеп 19, 2015 at 19:59

Pazi iskljucenja 10:4, i jos tri peterca za splicane. Jedan od sudija nas sudija Ragač.

Reply

Leave a Comment