Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Филип Манојловић блиста у Бежанији!

Млади репрезентативац Србије, голман Црвене звезде на позајмици у Бежанији, Филип Манојловић блиста у Првој лиги Србије и својим одбранама држи тим у врху табеле!

У дербију Прве лиге Србије између прва два тима на табели, Бежанија – Бачка, Филип је одбранио два пенала Бачкој у 3. и 31.минуту и уз још неколико феноменалних интервенција сачувао бод Бежанији која је имала и играча мање скоро цело друго полувреме. Утакмица је завршена резултатом 1:1, а Бежанија је одолела лидеру из Бачке Паланке и остала на другом месту са два бода мање и утакмицом мање, против Инђије.

Бежанија је у досадашњем току шампионата примила само 3 гола, што је најбољи скор лиге, захваљујући Манојловићу. У среду ће одиграти и заостали меч 4.кола против Бежанија и покушати да се врати на челну позицију Прве лиге Србије.

Верујем да ћу добрим одбранама у Бежанији обезбедити повратак у Црвену звезду, где очекујем да направим запажену каријеру. Ова средина је сјајна што се тиче рада и напретка, закључује Филип а пише Журнал.

Филип је летос био члан У20 репрезентације која је освојила светско првенство. Недавно је захваљујући запаженим одбранама добио и позив за младу репрезентацију, а Црвена звезда има сјајну будућност на голу у производу сопствене школе.

Манојловић је бранио за Црвену звезду на пријатељском мечу против руске Мордовије, када је одбранио једанаестерац у поразу 1:2 на Маракани.

Повезане вести

1 comment

dexy122 сеп 21, 2015 at 23:14

Odlicno. Da krene da brani sledece sezone. Eventualno ako Kahriman udje u losu formu da ga zameni u nekoj utakmici. Uz postovanje prema Supicu, ali on je poznat kao kiksara. Nesto kao Bajkovic. Napravi dve tri parade i onda primi gol iz bezvezne situacije.

Reply

Leave a Comment