Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПријатељске утакмице

Звезда и ФТН играју за Јагоду

Јуниори КК Црвена звезда и екипа ФТН-а одиграће 12. октобра у малој сали новосадског СПЕНС-а пријатељску утакмицу у част Марка Ивковића Јагоде, навијача београдског тима који је прошле године убијен у Истанбулу приликом гостовања црвено-белих против Галатасараја у Евролиги.

Ивковић је био студент Факултета техничких наука у Новом Саду, а ово је још једна прилика да се успомена на популарног Јагоду одржи, јер је у више наврата показано да никада неће бити заборављен. Директор КК Црвена звезда, Давор Ристовић, потврдио је да ће на утакмици учествовати јуниорска екипа црвено-белих, а није искључио ни могућност да неко од првотимаца заигра на мечу.

Ненад Теофанов, председник Спортске организације Техничар која је организатор догађаја истакао је за портал Спортиндекс да би утакмица у Јагодину част могла да постане традиционална:

Желимо да обележимо ову трагедију из разлога да се не заборави, али и да скренемо пажњу да се не понови. Наша је жеља да овај догађај заживи и да се ревијална утакмица одиграва и наредних година у спомен Марку, 12. октобра, на дан када је рођен.

Организатори ревијалног сусрета одлучили су да сав приход од продатих улазница, чија ће цена бити 200 динара, иде у хуманитарне сврхе, а време одигравања меча биће накнадно одређено, мада је познато да ће бити у вечерњим сатима.

Повезане вести

Leave a Comment