Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Званично фотографисање екипа пред почетак сезоне

Одбојкашки клуб Црвена звезда организовао је званично фотографисање одбојкашица и одбојкаша пред сезону 2015/16.

Звездине даме и црвено-бели момци су уз одличну атмосферу озбиљно приступили и овом задатку и мирно су позирали оку камере.

Уобичајено је за како женски, тако и мушки Одбојкашки клуб Црвена звезда да пред почетак сезоне обави званично фотографисање и представљање екипа. Очекивања су непромењена, као и претходних година, идемо својим путем – изјавио је тренер сениорки Црвене звезде Александар Бошковић.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmuska-seniorska-ekipa-2015-16-600x400

Тренер мушке сениорске екипе Драган Кобиљски сумирао је утиске са почетка припрема.

Налазимо се већ месец и по дана у погону. Делима смо показали да ћемо се трудити да добру одбојку играмо и ове године. Сигурно је да се нећемо лако одрећи свих успеха од прошле сезоне – рекао је Кобиљски, а потом је оценио новајлије у тиму.

Презаодовљан сам свим играчима који су дошли. Сви они имају квалитет да играју у Звезди, али што је још важније сви имају велику жељу да тај свој квалитет и покажу, а и надограде – констатовао је стручњак црвено-белих.

Своја очекивања од нове сезоне истакла је Николина Лукић, примач сервиса Црвене звезде.

Знамо да су очекивања од наше екипе увек највиша и ми ћемо се у складу са тим опходити према тренинзима и утакмицама које нас очекују. Прве провере ћемо имати предстојећег викенда када нас очекује први припремни турнир. Увек идемо са највишим амбицијама у нову сезону и искрено се надам да ћемо оправдати очекивања – истакла је Николина.

Капитен наших одбојкаша Максим Буцуљевић каже да ће црвено-бели бити потпуно спремни за почетак нове сезоне.

Екипа је комплетирана. Тренирамо скоро два месеца и стварно смо задовољни. Момци дају свој максимум и трудићемо се да као и прошле године будемо сто посто спремни у сваком трену – закључио је Буцуљевић.

Прву званичну утакмицу одбојкашице Црвене звезде одиграће у Винер Штетише лиги у 1. колу притив Крагуј Волејформа у Крагујевцу средином октобра. Мушка сениорска екипа ће први званични меч одиграти против Војводине НС семе, у Новом Саду, у другој половини октобра, у Супер Купу када ће покушати да одбране трофеј који су до сада освајали четири пута.

Повезане вести

Leave a Comment