Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда поклонила улазнице најбољим селекторима

КК Црвена звезда Телеком у сарадњи са порталом „FantasyNova“ поделио је у среду сезонске улазнице победницима и најбољим селекторима „fantasy“ игре која је организована током ЕП у Лилу.

Најбољима је врло вредне награде на Малом Калемегдану, а то су сезонске улазнице КК Црвена звезда Телеком за такмичарску 2015/2016 доделио представник „FantasyNova“ Милан Ракић.

Награде су добили:
Стефан Краљевић, Мирко Масникоса, Милан Пешић, Ненад Михајловић, Марко Додиг и Младен Михајловић.

Један од победника овог такмичења Марко Додиг, није крио одушевљење, што ће свој тим моћи да прати током целе године.

„Ово такмичење ме је одушевило. Освојио сам сезонску карту, коју нисам могао да приуштим. Надам се да ће Црвена звезда и ФантасyНова наставити са сличним акцијама. Уз то, сада имам где да се такмичим са другарима у фантасy лиги . Морам да похвалим и концепт сајта ФантасyНова, веома је прегледан, и сва такмичења могу да се прате уживо“

Овом доделом вредних награда, не завршава се акција КК Црвена звезда и „FantasyNova“. Нове вредне награде и сезонске улазнице биће подељене најбољим играчима након старта нове сезоне АБА лиге, и утакмица 1.кола које ће се играти 1. и 2.октобра.

Подсетимо, продаја сезонских карата КК Црвена звезда за нову сезону, траје још 7 дана, а број места у дворани „Пионир“ у којој ће наш тим играти све утакмице АБА лиге и Евролиге током сезоне је ограничен.

Подсетимо,  уз сваку сезонску улазницу, сваки купац добија и чланску карту „Звездаш“.

Осим у просторијама клуба на Малом Калемегдану (радно време понедељак-петак од 10-20, и субота од 10-18), сезонске улазнице могу се купити и на продајним местима Евентима, и преко званичног сајта „Евентима“, уз доставу на кућну адресу.

Посебно наглашавамо да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст у износу од 900 динара. Такође, годишње улазнице за сезону 2015/2016 ће осим готовином моћи да се плаћају и платним картицама, а за власнике кредитних картица КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ и БАНКЕ ИНТЕЗА омогућена је куповина на три или шест месечних рата и то без камате.

Још једном посебно истичемо да се куповином сезонских улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да и у наредној сезони бележи врхунске спортске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment