Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаНајновијеФудбал

Прва „Фан зона“ унутар Маракане!

Пројекат „Фан зона“ који је промовисан на свим утакмицама које је Црвена звезда играла у својој кући, до сада се показао као веома интересантан посетиоцима.

Навијачи Црвене звезде су имали прилику да уочи сваке утакмице, у сопственој режији или са породицом, посете Звездину Фан зону и учествују у многобројним играма и могућностима коју Звездина зона нуди. Уочи утакмице са Новим Пазаром, направили смо још један корак напред. По први пут, „Фан зона“ ће бити смештена унутар стадиона, тачније испред Ред Стар шопа. Улаз у Фан зону биће слободан, тачније, прва капија на западној трибини више неће бити коришћена као улаз на саму трибину, већ ће од сада бити део Зоне, из које неће бити могуће гледати утакмицу.

Такође, „Фан зона“ ће од сад па надаље имати и свог водитеља. У суботу ће то бити глумац, Урош Јовчић, који ће водити програм односно такмичења која ће по први пут бити организована. Зону ће у 17 часова посетити и Славољуб Срнић и Вукашин Јовановић, који немају право играња на самој утакмици.

Биће ово још једна сјајна прилика да на стадион дођете нешто раније (Зона почиње са радом већ у 14 часова), и осетите делић Звездашке атмосфере, а касније, надамо се, присуствујете новој победи наших фудбалера.

Повезане вести

Leave a Comment