Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти потопили Раднички, Маљковић дебитовао победом!

Ватерполисти Црвене звезде савладали су крагујевачки Раднички у 1.колу нове сезоне Регионалне лиге, 10:6 (3:1, 3:2, 2.2, 2:1)! Најефикаснији је био Александар Андрејевић са 4 гола.

Црвено-бели су одлично отворили меч, голом Репановића дошли до почетне предности, а до краја прве четвртине водили са 3:1. Звезда је била бољи тим, што показује да је легендарни Денис Шефик имао 4 одбране на свом дебију за Раднички у првих осам минута. На старту друге деонице капитен Ешкерт је довео Звезду у предност од 4:1, што је у последњим секундама првог полувремена потврдио Андрејевић својим првим голом, за одлазак на одмор – 6:3!

Црвено-бели су силовито кренули и у трећој четвртини, што је било и кључно за победу, а почео је да бриљира Александро Краљ, који је забележио 11 одбрана! Андрејевић је постигао три узастопна гола, повећао предност на недостижних 8:3 и приближио Звезду на корак од победе. Раднички је покушао у меч да се врати головима Живадиновића, Лекића и Панајотовића. Када је Радуловић постигао гол за 9:5 на почетку последње четвртине, победник је практично био познат. Краљ је био сјајан на голу, а коначан резултат поставио је Александар Андрејевић и крунисао маестралну партију.

Свакако је ова победа подвиг и огроман ветар у леђа за овај тим. Ристо Маљковић је дебитовао победом, а већ у недељу игра други меч против Војводине.

Једна феноменална вест, која ће на тренутак скренути мисли са свих проблема!

Црвена звезда – Раднички 10:6 (3:1, 3:2, 2:2, 2:1)

Београд. Базен: Бањица. Гледалаца: 350. Судије: Путниковић (Србија), Раковић (Србија). Играч више: Црвена звезда 8(2), Раднички 10(4).

Црвена звезда: Краљ (11 одбрана), Јовић, Јанковић 1, Репановић 2, Бакић, Радуловић 1, Јовановић, Андрејевић 4, Јапунџић 1, Ешкерт 1, Танкосић, Димитријевић, Тодоровски, Колашинац. Тренер: Ристо Маљковић.

Раднички: Шефик (7 одбрана), Станојевић, Блажевић 1, Јоксимовић 1, Мартинић, Живадиновић 1, Алијагић, Лекић 1, Панајотовић 1, Босић, Манић, Томашевић 1, Добожанов, Ганић. Тренер: Урош Стевановић

Повезане вести

2 comments

Wp poznavalac сеп 26, 2015 at 00:24

Rekoh li vam, podrzite momke i prijatno cete se iznenaditi. Samo da imaju dovoljno termina za trening bice jos bolji.

Reply
joda023 сеп 25, 2015 at 23:40

bravo momci, svaka čast.

Reply

Leave a Comment