Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Биг Софо: Дошао сам по титуле

Центар Црвене звезде и некадашњи репрезентативац Грчке Софоклис Скорцијанитис говорио је за Вечерње новости о очекивањима у предстојећој сезони, саиграчима у рекету и освајању трофеја.

– Разумем да је прошла година била одлична за клуб и да многи људи имају велика очекивања, али је ово нова сезона. Сви се припремамо да дамо све од себе да бисмо остварили жељене циљеве и напорно радимо да бисмо у томе успели – рекао је “бејби Шек“, а затим прокоментарисао квалитете својих саиграча на центарској позицији, где ће Звезда можда бити и најјача када почну такмичарски мечеви:

– Увек је добро играти са добрим центрима, чак и на тренингу. У Евролиги и АБА лиги има одличних високих играча и потребно је припремити се за то. Цирбеса познајем, играли смо често један против другог и веома га поштујем. Неуморан је у рекету и веома сам срећан што могу да га назовем саиграчем и пријатељем. Драго ми је што ћемо играти заједно.

Некадашњи члан најбоље петорке Евролиге, верује да ће црвено-бели уз помоћ верних навијача и у новој сезони освојити трофеје:

– Верујем да ће навијачи бити уз нас стално, без обзира на резултате. Свестан сам да су жељни победа, али нисам овде дошао да бих био нечији херој. Дошао сам по титуле, али не дајем никаква обећања. Могу само да обећам велики рад и надам се да ће нас они подржавати страствено као што су радили у мечевима када сам био у дресовима противничких клубова – истакао је Софо, који је на досадашњих осам припремних утакмица постигао 71 поен за Црвену звезду.

Повезане вести

Leave a Comment