Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске у продаји још свега пет дана

Прошла сезона за КК Црвена звезда постала је историјска, нова се ближи и почиње за 5 дана.

КК Црвена звезда Телеком одбрану титуле у АБА лиги почиње утакмицом са Мега Лексом у дворани „Пионир“ који ће ове сезоне, због више разлога бити прва, и права кућа црвено-белих.

Менаџмент и управа клуба, потрудили су се и у прошлим годинама, па и пред сезону која стиже, да обезбеде максималан комфор свима који желе да гледају утакмице Црвене звезде, али и да им олакшају могућност да дођу до сезонске улазнице.

Подсећамо да је дворана „Пионир“ у којој ће КК Црвена звезда Телеком у такмичарској 2015-2016 одиграти све утакмице у оквиру ЕЛ, АБА и КЛС лиге, капацитета 6000 места.

Сви власници сезонских улазница тако су осигурали своје место пред мечеве са Реалом, Фенербахчеом, Бајерном…дербије у АБА лиги са екипама Цедевите, Будућности, Партизана, мечеве у завршници домаће лиге, потенцијалне утакмице у ТОП 16 фази Евролиге или завршници Еврокупа.

КК Црвена звезда Телеком у претходне две сезоне обарао је са навијачима све могуће рекорде, по броју посетилаца у Еврокупу, Евролиги, по броју децибела и хуку навијача са трибина, и уз подршку са трибина стизао до великих победа. Са друге стране, то значи само једно – дворана „Пионир“ ће за многе велике утакмице у новој сезони, бити мала да прими све навијаче нашег клуба.

Због тога, подсећамо све заинтересоване, да се продаја сезонских улазница завршава почетком октобра. Куповином сезонске карте, обезбеђујете себи сигурно место за скоро 40 утакмица КК Црвена звезда у новој сезони.

Још једном подсећамо и на чињеницу, да куповином сезонске улазнице директно помажете свом клубу да буде још бољи, конкурентан са највећим клубовима у Европи, али и да Вам омогући у складу са својим могућностима и капацитетом дворане у којој игра, комфор и забаву достојну реномеа и величине клуба какав је Црвена звезда.

Подсетимо, уз сваку сезонску улазницу, сваки купац добија и чланску карту „Звездаш“.

Осим у просторијама клуба на Малом Калемегдану (радно време пон-петак од 10-20, и субота од 10-18), сезонске улазнице могу се купити и на продајним местима Евентима, и преко званичног сајта „Евентима“, уз доставу на кућну адресу.

Посебно наглашавамо да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст у износу од 900 динара. Такође, годишње улазнице за сезону 2015/2016 ће осим готовином моћи да се плаћају и платним картицама, а за власнике кредитних картица КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ и БАНКЕ ИНТЕЗА омогућена је куповина на три или шест месечних рата и то без камате.

Акција са свим погодностима траје још 5 дана, након тога КК Црвена звезда Телеком, остатак карата, до пуног капацитета дворане „Пионир“ пустиће у слободну продају, међутим, овога пута, за гостовање актуелног шампиона Европе Реала из Мадрида, у слободној продаји, наћи ће се око 3000 улазница, а не 20 000 као 2.јануара ове године…

Повезане вести

Leave a Comment