Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Грујић: Осећај је невероватан

Марко Грујић, млади везни фудбалер Црвене звезде експлодирао је ове сезоне и постао узданица екипе Миодрага Божовића. У победи против Новог Пазара уписао је свој првенац у дресу нашег најтрофејнијег клуба и асистирао најбољем стрелцу Александру Катаију код другог гола. Грујић је у разговору за Вечерње новости истакао да гол посвећује својим најближима:

– Осећај је невероватан, сањао сам тај тренутак да постижем гол за клуб који обожавам од малих ногу. Посветио бих га породици која је увек била уз мене и давала подршку – изјавио је омладински репрезентативац Србије.

И поред нешто слабијег издања против Пазараца у првом полувремену, Звезда је нашла начин да стигне до водећег поготка и на крају забележи осму победу у низу:

– Ушли смо нервозније у меч као да смо мислили да ће се противнички играчи сами склонити, па ћемо ми лако привести сусрет крају. Али, они су играли мушки и имали чак и шансу на крају. Мучили смо се, гол је дошао у право време, па смо се мало размрдали и одиграли боље у наставку. Битно је победити и кад се одигра слабије. Тако то раде праве екипе и тако се освајају трофеји – истакао је млади ас без кога се више не може замислити стартна постава црвено-белих.

Грујић није пропустио прилику да пожели брз опоравак колеги из Партизана Марку Јевтовићу, који је у судару са њим задобио потрес мозга у 149. вечитом дербију:

– Желим му срећу и брз опоравак. Жао ми је што се све тако десило, а старт је био ненамеран.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz11221759_992647347462828_8106306070954338809_n

Оно што све посебно радује у табору лидера на табели је повратак капитена Александра Луковића, који је у 11. колу први пут на терену провео свих 90 минута:

– Реално, пријатељске утакмице су једно, а такмичарске друго. Била ми је ово прва утакмица после осам месеци, морам да будем задовољан. Био сам мало напет пре сусрета, али сада сам се растеретио. Са сваком новом утакмицом биће све боље – нагласио је некадашњи репрезентативац Србије и учесник Светског првенства у Јужној Африци 2010. године, а затим похвалио и квалитет екипе Новог Пазара:

– Они су добра екипа, знао сам да неће бити лако. не смемо себи да дозвољавамо да не уђемо максимално у утакмицу. Зато је прво полувреме било тако-тако, а парадоксално је да смо одиграли веома добро у другом делу, а ривал нам је направио две колосалне шансе и могао да нас казни. Међутим, важно је победити и кад се не игра како ваља – закључио је Луковић.

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 28, 2015 at 19:14

Samo napred Grujicu ,Lukovicu nastavite sa tako dobrim partijama a Lukovicu od tebe se ocekuje da budes pravi kapiten nase Crvene Zvezde sto imas moje poverenje kao i svi igraci nase Crvene Zvezde ,cestitam Grujicu na prvencu golu koji je postigao za nasu Crvenu Zvezdu

Reply

Leave a Comment