Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Нови дрес КК Црвена звезда Телеком за нову сезону

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком, током  дана за медије  у „Комбанк Арени“ представио је осим тима, нових појачања и дрес за такмичарску сезону 2015-2016.

Црвено-бели ће и ове сезоне носити дрес који је произвела компанија „Champion“. Познати произвођач спортске опреме из САД, припремио је ове године четири гарнитуре дресова у којима ће изабраници Дејана Радоњића играти утакмице у сва четири такмичења.

И овога пута, прва гарнитура дресова КК Црвена звезда Телеком, у којима ће црвено-бели играти утакмице у Евролиги, биће традиционална пругаста, док на леђима преовлађује бела боја. Новина је да ће КК Црвена звезда у АБА лиги, своје мечеве на гостујућим паркетима, по први пут играти такође у пругастим дресовима, али ће на леђима доминирати црвена боја.  Детаљи који су новост, на дресу који је препознатљив свуда у свету су, наизглед мали, али бројни. На оковратнику дреса налази се порука „Ја волим Црвену звезду“. У оквиру плавих бројева, налази се холограмски грб нашег клуба. Бројеви и бојом и дизајном, неодољиво подсећају на најтрофејније године ФК Црвена звезда и то са јасном намером. Креативни тим КК Црвена звезда и компаније „Champion“ желели су да на овај начин повежу и подсете све навијаче црвено-белих, да су све секције СД Црвена звезда једно, као и да су циљеви свих клубова у оквиру црвено-беле породице увек исти. А то су највиши домети.

Званична промоција нових гарнитура дресова одржаће се у наредним данима, на потпуно нови начин и уз нови концепт, који ће по много чему, бити јединствен на српском тржишту.

Четири гарнитуре дресова КК Црвена звезда (две пругасте), комплетно црвена и бела, као и сав пратећи асортиман првог тима, са почетком нове сезоне, наћиће се и у слободној продаји.

Повезане вести

Leave a Comment