Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаТрансфери

Симоновић се вратио у Звезду! Стиже ли ипак још један играч?

Бивши капитен Марко Симоновић је потписао уговор са Црвеном звездом те се тако након годину дана вратио на Мали Калемегдан.

По повратку из Француске са ЕП у Лилу, Симоновић је тренирао са екипом Дејана Радоњића. Након бројних повреда, и врло густог распореда на почетку сезоне, који очекује црвено-беле, постигнут је договор о сарадњи и потписан краткорочни уговор између клуба и репрезентативца Србије.

Марко Симоновић игра на позицији крила, током такмичарске сезоне 2013-2014 био је капитен Црвене звезде са којом је освојио и куп Радивоја Кораћа.

Са друге стране, све гласније се прича да ће у Звезду стићи још један кошаркаш, и то на позицији крилног центра. Повреда Тејића, као и немогућност некога од центара или крила да игра четворку очигледно је приморала шефа струке Радоњића да потражи и решење под кошем.

Повезане вести

2 comments

Звезда шампион! сеп 30, 2015 at 14:59

1-Мекел,Јовић,Ребић
2-Лазић,Томпсон,Гудурић
3-Дангубић,Симоновић
4-Митровић,Тејић,X
5-Софо,Цирбес,Настић
Искрено нисам импресиониран саставом.Јако смо танки на позицији 2 и 4 пре свега.Најидеалније би било без Симона,да се Томпсон пребаци на тројку да се доведе играч који би покривао позиције 1 и 2 и под хитно четворка…

Reply
ShoNe Cznv сеп 30, 2015 at 13:31

Znao sam, ima da se usrecimo. Simanic je vec sad bolji igrac.

Reply

Leave a Comment