Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

На редовној седници УО ФК Црвена звезда одржаној 29. септембра 2015. године, усвојени су следћи закључци:

1. Управни одбор је похвалио постигнуте спортске резултате и одао признање играчима на челу са шефом стручног штаба, Миодрагом Божовићем, уз подршку и жељу да се настави успешан рад у даљем току првенства. Констатовано је да је ово најуспешнији старт Црвене звезде у последњих 15 година и да се тиме реализује један од постављених циљева на Скупштини одржаној у јулу ове године, а то је освајање шампионске титуле.

2. Анализирана је проблематика лиценцирања, указано на све тешкоће  и договорени су  конкретни кораци у решавању овог питања, изузетно значајног за будућност клуба у наредном периоду.

3. Управни одбор је именовао Изборну комисију, чиме су настављене активности за успешно спровођење предстојећих председничких избора у Црвеној звезди.

Иако постоје правне празнине у нормативним актима клуба које као несавршености постоје у сваком уређеном систему, па и у изборним системима, заузет је став да ће се технички проблеми решавати у ходу, уз констатацију да они никако не могу утицати на регуларност целокупног изборног поступка.

Управни одбор недвосмислено одбацује, као злонамерне и наручене, све медијске наступе појединаца који тумаче изборну процедуру на свој начин називајући је нелегитимном, а са циљем разбијања успостављеног јединства унутар клуба на свим нивоима.

Управни одбор је закључио да се у наредним данима могу очекивати нови медијски напади и нове наручене хајке са циљем дестабилизације Црвене звезде, али да ће наш клуб на то одговорити са још већим јединством на свим нивоима, и са још бољим играма на путу освајања шампионске титуле.

Председник УО ФК Црвена звезда

с.р. Светозар Мијаиловић

Повезане вести

Leave a Comment