Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дружење са Доналдом и Вередом, нови попуст у Ред Стар шопу

Ове недеље настављамо са праксом започетом претходне, када смо организовали дружење фудбалера са навијачима.

Претходног четвртка, Луис Ибањез и Хуго Виеира су имали пуне руке посла, јер се заиста велики број навијача појавио како би од фудбалера добио посвећену тимску фотографију. Наравно, велики број људи је искористио и прилику за сликање са својим љубимцима, а Хуго и Луис су стрпљиво чекали да и последњи посетилац дође до своје фотографије.

Ове недеље, тачније у четвртак, 1. октобра у 13 часова, гости у Ред Стар шопу бићеМичел Доналд и Идан Веред. Њих двојица ће такође потписивати нову тимску фотографију, па ће то бити сјајна прилика за све људе који нису успели да свој потписани примерак набаве претходне недеље, то учине сутра.

Као и претходне недеље, потписана фотографија ће представљати ваучер који сваки посетилац може да искористи и оствари 20% попуста на било који дрес. Осим 20% попуста, сваки доносилац ваучера добија на поклон и гратис штампу (број по избору, презиме, име или надимак по избору). Ваучер ће важити само уз потпис Доналда и Вереда, и то искључиво у продавници на стадину „Рајко Митић“, све до краја радног времена ове продавнице (19 часова).

Један ваучер могуће је искористити само једном. Дођите, будите у 13 часова у Ред Стар шопу, обезбедите себи аутограм, и искористите специјалну погодност коју вам је обезбедио Звездин шоп.

Повезане вести

Leave a Comment