Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Дејан Бојовић у посети Црвеној звезди

Некадашњи одбојкаш Црвене звезде и репрезентативац државе Дејан Бојовић посетио је свој бивши клуб.

У друштву Ане Аврамовић, генералног директора и Синише Пантовића, тим менаџера, Бојовић је обишао и трофејну салу ОК Црвена звезда.

Звезда је мени пружила све. Пружила ми је прилику да направим каријеру какву сам направио, да играм у репрезентацији и увек ми је драго да се вратим овде и да видим ове драге људе – рекао је Бојовић.

zzzzzzzzzzzzzzzzzz30092015-bojovic-2

Некадашњи одбојкаш црвено-белих истакао је да жели да искористи своја познанства и помогне Црвеној звезди.

Разговарали смо о томе како ја сада могу да помогнем свом клубу. Неке идеје постоје. Дуго времена сам играо у Јапану и желим да искористим познанство са људима оданде како на неки начин да профитира Звезда, а да Звезда својом традицијом и својом стручношћу узврати то јапанским клубовима. Разговарамо сада о томе и надам се да ћемо неке идеје спровести у дело – закључио је Бојовић.

Дејан Бојовић је дрес Црвене звезде носио од 2001. до 2005. године. Са Црвеном звездом је освојио титулу шампиона државе 2003. године. Са репрезентацијом је освојио бронзану медаљу на ЕВропском првенству 2005. године, а учествовао је и на Олимпијским играма у Пекингу 2008. године. Играчку каријеру је завршио у Јапану у екипи Тореј Ероуза у којој је провео седам година.

Повезане вести

Leave a Comment