Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Гудурић иде на позајмицу?

Према данашњим информацијама, Марко Гудурић ће након потписивања четворогодишњег уговора са Црвеном звездом бити прослеђен на позајмицу.

Очекује се да Гудурић наступи ипак у АБА лиги, обзиром да је наводно постигнут договор са МЗТ-ом о једногодишњој позајмици нашег младог бека.

Повезане вести

13 comments

Robert David сеп 2, 2017 at 12:20

trebate zajam s niskom kamatnom stopom i kontaktirajte nas putem: robertdavidfinancialcompany@gmail.com

Reply
Џејн Дамилек апр 11, 2016 at 18:37

У потрази за покретање за личну употребу или за инвестиционе сврхе онда не тражите даље смо ту да вас потешкоћа оде. Контакт емаил: јанедамилек@гмаил.цом са овим детаљима.

пуно име
адреса
земља
телефон
старост
потребна количина
трајање
месечни приход
положај на послу

директор
Џејн Дамилек

Reply
SEVER окт 2, 2015 at 13:47

SVE SI DOBRO NASPISAO PERO,TI RAZMIŠLJAŠ ,ALI DRUGI….

Reply
pera окт 2, 2015 at 11:37

Za mene je ovo nestvarno. Pa oni koji su skupo plaćeni Sofo, Mekel, Tompson ne pružaju ništa. Jedino Cirbes opravdava uloženo u njega. Kakva je to logika da se prepusti mvp prvenstva do 20 godina nekom tamo MZT-u gde će kao Cvele propasti i tvrdim kakvo je to opravdanje da se dovede mačka u džaku jer je to Simonović igrač bez karaktera i onaj koji obavezno promaši kad je najbitnije i da se to isto sprema i Tejiću koji je imao nesreću da se povredi. Tvrdim da se ista priča sprema Tejiću živi bili pa videli. Ono što sam sinoć video nema nikakve organizacije ni napada ni odbrane. Posebna je priča Sofo, njega nema na terenu ne zato što čovek ne može nego što plejevi ne znaju da odigraju da on dobije loptu i poentira. Prvi plej tima je Jović jer najviše zna i može da organizuje i on se gura na dvojku a to što je neko doveo drugog pleja je njegov problem. Mi jednostavno ne znamo da napravimo višak da dodamo kad treba. Mislim da je ponovo počela panika nekih ljudi. Ajde ljudi osvestite se mi navijači jednostavno ne damo da nam odvedete takav talenat van kluba da biste opravdali dovodjenje ovolikog broja igrača koji zasad ne pružaju ništa. Da li time kad se plati skup igrač kupuje i svoje minute igrao ne igrao kako treba. Gudurića ste eliminisali pre priprema i to nije fer. Ne pokaže li se spremnost da se sačeka mlad igrač mi propadamo kao klub. Onog trenutka kad napravimo priču da oni počnu da nas zaobilaze jer šanse za njih nema u klubu mi smo kao klub završili. Pamet u glavu. Po meni niko od igrača na dva pa i tri nije pružio ništa da bi bio u prednosti nad momkom kome nije data šansa a tvrdim da ima bolji ulaz i šut od svih tih igrača koji se slepo guraju jer su skupo plaćeni. Tim nema koncepciju igre i nema ono najbitnije od prošle sezone fluid koji ih je sve spojio i unapredio tim. To mora stručni štab da ostvari i da se konačno zna ko šta igra. Malo je vremena kako su momci zajedno ali to nije razlog da mi nemamo plan igre.

Reply
zdera окт 3, 2015 at 02:11

Cvele je bio propast pre MZT.. Glumac koji je dobio sansa ali nije iskoristio..

Reply
SEVER окт 1, 2015 at 20:56

Treba da ostane jer je odličan mladi igrač,strašno kako se ne razmišlja……..ZVEZDU OBOŽAVAMO,ali smo dete poslali u Ameriku.Mislim da nikada mladi igrač neće dobiti šansu.ZVEZDA JE IMALA DOBRE IGRAČE „95,god.ALI,ALI…OSTALI SU JOŠ :TEJIĆ I REBIĆ,takođe dobri ALI,ALI

Reply
danass окт 1, 2015 at 15:15

Kad su pustili Jaku,ja sam mislio da je to da bi se stvorili „minuti“za najboljeg mladog igraca
Evrope,kad ono Simonovic!?,a Guduric u Skoplje???.Mislim stvarno zasto?Ne svidja mi se ovo nista,prosto ovakvi potez ne obecavaju dobru sezonu!

Reply
Stefan окт 1, 2015 at 13:49

Nigde jos zvanicno ne pise da ide na pozajmicu,danas igramo sa Megom i eto prilike da se Guduric pokaze,slazem se da bi trebao da ostane i da ga treba forsirati u aba ligi koliko god je to moguce kao i Rebica,Tejica,Simanica,naravno drugo je pitanje sto se tice evrolige,ali ako se pokazu sto i da ne dobiju koji minut i u evroligi,treba ih postepeno ubacivati i pripremati da budu nosioci u narednim sezonama,Guduric je bio mvp evropskog prvenstva gde smo uzeli zlato,tu nagradu je dobio pre Zagorca,Marinkovica..koji su vec dobili sansu u svojim klubovima i glavni su igraci tamo ,doduse nije to isto ali svakako treba biti u 12 igraca .

Reply
ShoNe окт 1, 2015 at 13:03

Doveli Simonovica da bi Gudurica poslali na pozajmicu, stvarno pametno.

Reply
Marko окт 1, 2015 at 12:22

Klub nikada nije davao sansu mladim talentima. Slali su ih na pozajmice svakakve, i tek kada igraci eksplodiraju, klub ih hoce nazad. Problem je sto 90% tih igraca vodjeni losim iskustvom i ophodjenjem prema njima, nikad vise i ne zele da se vrate onde odakle su ih „oterali“. Kao sto kaze pesma „GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO“? Mnogo losa politika kluba, zalosno je…

Reply
zasto? окт 1, 2015 at 12:12

Poslati najboljeg igraca Evrope do 20 godina na pozajmicu? E moja Zvezdo…

Reply
RSCZ окт 1, 2015 at 12:01

Hoće li bar jedan mladi talenat dobiti šansu ? Šta vrijede titule u juniorskom, kadetskom itd. uzrastu, ako niko od njih ne dobije šansu ? Neće se zauvijek imati ovoliko novca, moraju se formirati igrači, bar po jedan po sezoni. Razočaran sam bio kada je Aranitović otišao na pozajmicu u Megu, a ovo veće ne znam……

Reply
josif окт 1, 2015 at 13:11

Pa kako ce brate dati sansu mladima kad svi kukaju po forumima da nemamo tim,nekupuju sezonske negoduju mediji,svi hoce camuge.Ko da da sansu mladjima kad narod zeli zabavu.Inace sam protiv pozajmice Gudurica bilo gde a najmanje u MZT,Pipan mu tamo mnogo minuta dati nece.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment