Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Веред: „Никога не смемо да потценимо иначе ће да нам се обије о главу!“

Крилни нападач Црвене звезде Идан Веред говорио је за Тањуг о наредним противницима нашег клуба и својим очекивањима.

„Наравно да верујем да ћемо наставити са тријумфима и после Суботице. Ми смо Црвена звезда и где год да играмо, било кући или у гостима, идемо на три бода. Даћемо све од себе да се вратимо са победом, иако сам чуо да травната подлога на терену Спартака није добра. Играо сам прошли меч против Новог Пазара, али нисам био у потпуности спреман јер сам претходно пропустио два дуела. Тренер Божовић одлучује да ли ћу бити у најбољих 11 играча, али најбитније је да екипа побеђује“ казао је Веред за Тањуг и истиче да му је жео што није играо на дербију.

„Пре дербија сам био у форми, постигао сам гол против Младости и после тога две утакмице нисам играо. Желео сам да осетим атмосферу и одиграм тај меч, али тренер је главни и бира да ли ћу бити у саставу. Сви смо у служби тима и појединци нису превише битни. У Србији постоји четири или пет тимова који су добри, док су остали сличног квалитета. Црвена звезда и Партизан одскачу од осталих, а ниво лиге је сасвим солидан. Ипак, не сме ниједан противник да се потцени јер то може да се обије о главу“ истиче Идан.

Веред ће вечерас пратити Мекела на дебију за Звезду.

„Бићу вечерас у Пиониру, причао сам са Галом и поручио сам му да ћу доћи да га подржим. Свакако ћу бити и на утакмицама Евролиге јер волим кошарку. Црвена звезда је велики клуб и када кажем то мислим на цело спортско друштво. Драго ми је што у кошаркашкој секцији има играч из Израела. То је добро и за мене јер нисам једини у Црвеној звезди.“

Повезане вести

Leave a Comment