Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Симоновић: Недостајало ми је све ово

Марко Симоновић је одиграо први меч након повратка у клуб. Постигао је шест поена уз шест скокова, шут га није служио, али је екипа славила на премијери у новој сезони.

– Недостајало ми је све ово, навијачи и људи из клуба. Стварно је било феноменално играти вечерас у првој утакмици после године дана. Стварно сам уживао. Старији сам мало, знам овај систем, мало је другачији, мада познајем све момке из екипе. Два лета са репрезентацијом значе много сваком играчу.

Мега се показала као изузетно тврд противник са новим младим тимом. Некадашњи капитен црвено-белих има само речи хвале за њихов састав:

– Сјајна екипа и већ традиционално их Милојевић сјајно води, надам се да ће направити добар резултат ове године. Јако тешка утакмица, са екипом сам имао само два тренинга, остали момци укупно имају заједно пет тренинга. Мегини клинци су били пуни енергије, жељни да добију утакмицу. Знали смо да ће бити тешко, али и порeд проблема са линије слободних бацања, битно је да смо победили.

Времена за предах нема, јер Звезду већ у суботу очекује дерби кола. У Београд стиже подгоричка Будућност, један од највећих ривала шампиону и ове сезоне.

– Будућност има сјајну екипу. Мало сам погледао, пре него што сам дошао на утакмицу, њихов меч против Крке, стварно добро изгледају, биће тешка утакмица, али морамо да одбранимо домаћи терен, значи да играмо максимално. Имамо тих проблема што нисмо баш толико заједно, али сигуран сам да ћемо на жељу и енергију уз помоћ навијача да пребродимо то и да се дижемо из утакмице у утакмицу. Морамо тако, јер немамо много времена за тренинг – закључио је српски репрезентативац.

Повезане вести

Leave a Comment